Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολυμπος Γυμνού - ΑΕ Ιστιαίας : 0 - 2

 
Άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας κατάφερε να πάρει η «ΑΕ Ιστιαίας» και έτσι ακόμα βρίσκεται μέσα σε αυτούς που διεκδικούν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Η ομάδα της Ιστιαίας είχε την υπεροχή και αυτό είναι εμφανές από το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το Γυμνό με το τρίποντο της νίκης και με σκορ 0 – 2. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και δύναμη αλλά και ένα μικροεπεισόδιο προς το τέλος του, όταν μπουκάλι με νερό πετάχτηκε από την εξέδρα προς το λάινσμαν. Οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι για περίπου τρία λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν οι θερμόαιμοι και συνεχίστηκε για τα υπόλοιπα περίπου πέντε λεπτά που απέμεναν.
Η ομάδα της «ΑΕ Ιστιαίας» κατάφερε να πετύχει και τα δύο γκολ της από στημένες φάσεις και συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν καλοί οι Περήφανος, Αντωνίου και Τριανταφύλλου, ενώ από πλευράς «Ολυμπιακού Γυμνό» ξεχώρισε ο Καπίνο.



Ολυμπος Γυμνού (Σταματούκος)
Μωραΐτης, Βεσέλι, Κιούσης Δ, Ξουρής, Κιούσης Ε, Κουσερής Δ (40’ Μπαρώτας), Κοντός, Καπίνο, Αποστολάκης (60’ Σταματούκος), Δίπλας, Μπασούκος (73’ Κοτρογιάννης)






Εν Απολλωνίου Ιστιαίας  (Σπίντος)
Καρατσόλιας, Περήφανος Ν, Βασιλείου, Τριανταφύλλου, Αντωνίου, Στεργίου (70’ Δαρζέντας Α), Περήφανος Γ, Δαρζέντας Δ, Ανέστης (92 Σπίντζος), Τούσερτ (86’ Αγγελόπουλος), Γοργομάτης.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Πάνος
 ΕΠΟΠΤΕΣ: Φραντζή – Χουλιάρας


Μπεκιάρης Χρήστος