Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακαδημία Ιστιαίας – ΑΟ Σκύρου : 1 – 3 - Η Σκύρος πήρε το τρίποντο με ανατροπή

Ένα πολύ καλό παιχνίδι είδαμε στο γήπεδο της Ιστιαίας όπου η «Ακαδημία Ιστιαίας» υποδέχτηκε την ομάδα της Σκύρου και που και οι δυο ομάδες ήθελαν το τρίποντο της νίκης.
Oι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι δυναμικά και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων μιας και έπαιζαν την μπάλα στο μισό γήπεδο και πίεζαν συνεχώς την άμυνα της Σκύρου.
Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, σε μια επίθεση που πραγματοποιεί ο Στάμος Κουκούρας και που η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι του Καραμπίνη. Στην επιστροφή της, ο Χρήστος Ανέστης που ακολουθούσε τον Κουκούρα, την έστειλε πολύ εύκολα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την «Ακαδημία».
Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα και τις ελπίδες τους για νίκη να έχουν δυναμωθεί.
Το δεύτερο μέρος βρήκε τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν στο χόρτο πολύ δυναμικά και να αιφνιδιάζουν την άμυνα της «Ακαδημίας» μόλις στο 47’.
Ο Δανακλίδης δίνει όμορφη πάσα στον Στεφάνου που σουτάρει στη γωνία του Δαμάσκου που προς στιγμή παγώνει και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. 

Από εκεί και μετά το παιχνίδι άλλαξε πρόσωπο με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν συνεχώς την άμυνα της ομάδας της Ιστιαίας, με αλλεπάλληλες προσπάθειες για σκοράρισμα.
Η ανατροπή ήλθε τελικά στο 64’ με τον Δανκακλίδη πάλι να στήνει τη φάση και να γεμίζει στη μικρή περιοχή του Δαμάσκου τον Νίκο Μανωλάκη που εύκολα γέμισε τη δεξιά γωνία του τέρματος, γράφοντας το 1 – 2.
Το σφυροκόπημα της Σκύρου συνεχίστηκε με την «Ακαδημία» να αγωνίζεται να βγει από την κακή ψυχολογία της.
Το πικρό τέλος για τους γηπεδούχους  γράφτηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νίκο Μανωλάκη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, γράφοντας το 1 – 3 και δίνοντας ελπίδες στην Σκύρο για παραμονή στην Α1 Κατηγορία.

Ακαδημία Ιστιαίας (Βογιατζής):
Δαμάσκος, Αφένδρας, Λιαποδημήτρης, Καρατσόλιας (46’ Παπανδρέου), Γλύκος (78’ Σελίμης), Λάντζος (65’ Κρυσταλόγιαννης), Αθανασίου, Σιάνος, Νπερμπεράι, Ανέστης, Κουκούρας
ΑΟ Σκύρου:  
Καραμπίνης, Ζορμπάς, Καραμάνος (46’ Ευγενικός), Τσελεπής, Ξανθούλης, Δανακλίδης, Καρακώστας (84’ Ψαριώτης), Μανωλάκης Α, Μανωλάκης Ν, Καραμάνης, Στεφάνου (92’ Γιαλός)

Διαιτητής: Σέγκος Γ. – Βοηθοί: Αργύρης - Φρατζή
Μπεκιάρης Χρήστος