Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παντριαδικός-Καστέλλα 1-0. Ανάσα ζωής για την Τριάδα

Σ' ένα κομβικό σημείο για το πρωτάθλημα, η ομάδα της Τριάδας πέτυχε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σ' ένα αναγνωριστικό παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο, χωρίς σημαντικές ευκαιρίες. Η Καστέλλα απείλησε πρώτη, και συγκεκριμένα στο 10ο  λεπτό με το Ζήση, μετά τη μεταβίβαση του Μήτρου να σουτάρει από πλεονεκτική θέση άουτ. Στο 16' ο νεοαποκτηθέντας Κουϊμτζίδης ισοφαρίζει τις ευκαιρίες για την Τριάδα με το σουτ του τελευταίου να μπλοκάρει ο Κηρόπουλος. Το 23΄ ήταν αυτό το λεπτό που άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Ο Ρουσόδημος αποβάλλεται με 2η  κίτρινη κάρτα από το διαιτητή Λάμπρου μετά από σκληρό μαρκάρισμα στο Χασάνδρα Γ.  (την 1η κίτρινη τη δέχτηκε για μαρκάρισμα στον ίδιο παίκτη). 
 Ο Κηρόπουλος στο 42΄ κρατά το μηδέν για την Καστέλλα σε τετ-α-τετ του Σκριβάνου. Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα της Τριάδας εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκε δυνατά και 2 λεπτά μετά το σφύριγμα του διαιτητή σκοράρει με τον Κουϊμτζίδη, μετά από σέντρα του Σκριβάνου και κάνει το 1-0.  Η επόμενη διπλή φάση για την Τριάδα έρχεται στο 73΄, πρώτα σε τετ-α-τετ του Κουϊμτζίδη και σωτήρια απόκρουση του Κηρόπουλου και στη συνέχεια συρτό σουτ του Σαρρή λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (78΄), ο Καραντάκης οδηγεί τον Κηρόπουλο σε άλλη μία εντυπωσιακή απόκρουση μετά το σουτ που επιχείρησε.
Άλλες δύο φάσεις για την ομάδα της Τριάδας σταματούν στον ανίκητο Κηρόπουλο. (82΄ Καραντάκης και 87΄ Σιαράπης). Η ομάδα της Καστέλλας λίγο έλειψε να κλέψει το βαθμό στο 93΄, όταν ο Ταψής από αριστερά δέχτηκε την μπάλα στη γωνία της περιοχής του Τσάμαρη και αμαρκάριστος σούταρε άουτ.
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάμπρου- Πριόνα-Περιβολάρη.
ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ: 
(Μπιρσίμης) Τσάμαρης, Χασάνδρας, Κουνής, Μπόκαρης, Σταύρου, Σαρρής, Χασάνδρας Γ. (Σιαράπης), Κατσίκης, Κουϊμτζίδης (Παπακωνσταντίνου), Σκριβάνος (Καραντάκης), Γιαννουκάκος.
ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: 
(Κιαπέκος) Κηρόπουλος, Ρουσόδημος (αποβ. 23΄) Ταψής, Γιώρος, Ράζος, Σπανός, Μακρής, Τζαμίχας (Γυφτόδημος), Μήτρου, Μαντάς, Ζήσης (Καρκαλής).