Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη ανάσας για τον Δύστο. 3-0 τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου. ( VIDEO )

Με το <πιστόλι στον κρόταφο> έπαιζε σήμερα ο Δύστος και κατάφερε να πάρει μεγάλης σημασίας νίκη από τον Ευβοϊκό μέσα στο Δημ. Γήπεδο Δύστου με 3-0 σε έναν αγώνα που το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα, αφού ο Ευβοϊκός έχοντας σαφή υπεροχή για 40' στο δεύτερο δέχθηκε τρία γκολ, ένα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου και δύο στα τελευταία τέσσερα λεπτά και έφυγε ηττημένος και μάλιστα με βαρύ σκορ.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 6' σε πλασέ από πλάγια του Μαστροκώστα που μπλόκαρε ο Βυργιώτης, δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 11' η πρώτη σε κεφαλιά του Μάλλιου με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να διώχνουν οι αμυντικόί σε κόρνερ και με την εκτέλεση του ο Ηλίας να πιάνει γυριστό πλασέ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βυργιώτης.
 Στο 16' λίγο μετά το κέντρο σε μιά κόντρα η μπάλα έφυγε από τα πόδια του Μαστροκώστα πήρε μια περίεργη ψιλοκρεμαστή τροχιά και κατέληξε στα δύχτια του Ευβοϊκού 1-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση πίεσαν τους γηπεδούχους κι έχασαν τρείς μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρήσουν. Την πρώτη στο 56' με τον Κοτρώτσιο να πλασάρει απο κοντά και το αριστερό κάθετο δοκάρι να σταματά την μπάλα, την δεύτερη στο 63' με απ' ευθείας φάουλ του Βαρτζή που έφυγε ελάχιστα άουτ και την τριτη στο 65' σε κεφαλιά του Κουρούπη που έσωσε στην κάτω γωνιά του ο Μπαρόλας.

 Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ισοφάρηση ήταν θέμα χρόνου δυο επιθέσεις του Δύστου έφεραν τα δυο γκολ που κλείδωσαν την νίκη. Η πρώτη στο 84' σε κεραυνό του Αναστασίου που βρήκε και σε σώμα αμυντικού κι' άλλαξε πορεία έκανε το 2-0, και η δεύτερη μετά από σέντρα ο Πηλιχός με κεφαλιά έγραψε το 3-0 που ήταν το τελικό σκορ.
 Δείτε το  γκολ με το  οποίο προηγήθηκε ο Δύστος                                   















           ΑΟ Δύστου               Παν. Ηλίας
Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου Σταμ. Μπαλάνος
Μπαρόλας
Βυργιώτης
Τσαλιαγκός Κ
Ντούκας
Ευδοξιάδης
Κοτρώτσιος
Μάλλιος ( 43' Γκαβός)
Κουρούπης
Παντελής
Ρίζος
Πιλάτης Γ ( 86' ΔΣαμπάνης)
Βαρτζής
Αναστασίου
Χρόνης ( 56' Μπαϊμπάκης)
Ηλίας
Σφυρόπουλος
Πηλιχός
Τρίκκας
Μαστοκώστας Γ (65' Κιούσης)
Τζαφέρος ( 85' Σαραβέλας)
Μαστροκώστας Χαρ.
Μαρίνος