Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καστέλλα - Λήλας 0 - 0.Αμφίροπο παιχνίδι,τεντωμένα νεύρα.

Φωτό
Σε ένα αγώνα χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες, με δυνατές μονομαχίες και λιγοστές φάσεις, η ομάδα της Καστέλλας ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 27' κέρδισε πέναλτι. Το πέναλτι ανέλαβε να κτυπήσει ο τερματοφύλακας Κηρόπουλος αλλά νικήθηκε δις από τον αντίπαλο του Γιάνναλο. Ο Λήλας προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ , (Χαλιώτης 38', Γκούμας 55') χωρίς επιτυχία. Αντίθετα η ομάδα της Καστέλλας με τον Μαντά φλέρταρε με το γκολ για 2η φορά στο 56' όταν το σουτ του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ''έγλειψε ''το δεξί δοκάρι του Γιάνναλου και έφυγε άουτ. Στο 82' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες με την αποβολή του Μαντά για την  Καστέλλα αλλά  ο Λήλας στα εναπομείναντα λεπτά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού είχαμε άλλες 2 αποβολές (Ράζος, Αγραφιώτης) για διαπληκτισμό ,και μικρή ένταση που δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση  ορισμένων ψυχραιμότερων. Μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής της Καστέλλας μας δήλωσε στον αέρα (98.1) ότι έθεσε την παραίτησή του στην διοίκηση ,αλλά πιστεύουμε και προσδοκούμε ο κ.Κιαπέκος να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσει τη δουλειά που κάνει εδώ και 4 χρόνια.

ΑΠΟ Καστέλλας (Κιαπέκος)
Κηρόπουλος, Καπετάνιος (Γιούλης), Ταψής, Ταυρής, Ράζος, Σπανός, Μακρής, (Γυφτόδημος) Τσαμίχας, Ζήσης (Λαφαζάνης) Μαντάς, Μήτρου.
Λήλας Βασιλικού(Καλλιμάνης)
Γιάνναλος, Τρίκκας, (Κατσικαβάλης) Γούναρης, Καρλατήρας, Κουτσαυλής, Χαλιώτης, Νάνος(Τζανής), Ρωμανός, Γκούμας (Σιμιτζής) Αγραφιώτης, Ζαχαρίας.