Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δελτίο τύπου. ΑΟ Αλατσάτων - ΑΕ Ληλαντίου 1-3

                             
        Νίκη για την ομάδα μας στον αγώνα με τα Αλάτσατα με πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Σε ένα αγωνιστικό χώρο ο οποίος δεν ήταν σε καλή κατάσταση η ομάδα μας προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.
Πολύ γρήγορα και στο 4΄ με σουτ ο Βογιατζής έκανε το 0-1. Στο 6΄και στο 8΄ο Ζαούρης μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα μας, αλλά το γκολ ήρθε από την ομάδα των Αλατσάτων στο 10΄με δυνατό σουτ του Γκίνη.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας που προσπάθησε να φτιάξει φάσεις για γκολ αλλά ο Κομποθανάσης έλεγε όχι.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι στην αρχή στο 49΄ο Μικράκης με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Το γκολ αυτό έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα μας να ανεβάσει την απόδοσή της να φτάνει κοντά στο γκολ στο 55΄και στο 60΄με τον Ζαούρη και να κάνει το 1-3 στο 76΄ο Ζαούρης  με ωραία ενέργεια  που τέλειωσε ο ίδιος με ωραίο πλασέ. Στο 80΄ ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Μπαλόζι Ηρ., και  μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας δημιούργησε φάσεις για γκολ με πολύ ευκολία αλλά η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια δεν έφερε  ένα τέταρτο γκολ.
Καλή η διαιτησία των κ.κ.Πάνου, Δέλχα και Δάλλα..
Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Παύλου(80΄Κορκόβελος), Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης , Μπαλόζι Ηρ.,Αργύρης Ι( 46΄Χατζηαντωνάκης ), Τζανής, Ζαούρης, Βογιατζής (65΄ Μπαλόζι Κρ. ), Φλώρος. 
Με νίκη συνέχισε και η ομάδα των παίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 6-0 την ομάδα της Προποντίδας.