Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακαδημία τερματοφυλάκων από το «Βυζάντιο Νέου Πύργου» και τον Δημήτρη Ματθαίο


Το Σάββατο που μας πέρασε βρήκαμε τον Δημήτρη Ματθαίο (γνωστό και σαν ΚΟΥΚ), τον τερματοφύλακα του «Βυζαντίου Νέου Πύργου», στις κερκίδες του γηπέδου του χωριού σαν θεατή του αγώνα μεταξύ Ταξιάρχη – Βουτά. Από εκεί είναι μάλιστα οι φωτογραφίες που βλέπετε τον Δημήτρη με τον αγαπημένο σκύλο.
 Μιλήσαμε μαζί του και μας ανακοίνωσε πως ξεκινάει Ακαδημία Τερματοφυλάκων που θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του «Βυζαντίου Νέου Πύργου». Ο ίδιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει την προπονητική φροντίδα του εγχειρήματος και μάλιστα όπως διευκρίνισε, θα το κάνει αυτό αφιλοκερδώς για να βοηθήσει τα νέα παιδιά της περιοχής. Αυτό το είπε γιατί η Ακαδημία Τερματοφυλάκων δεν θα εκπαιδεύει μόνο τα παιδιά του Νέου Πύργου, αλλά όσα παιδιά δείξουν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που θα δώσει ο ίδιος.
Η ομάδα του «Βυζαντίου» σαν ανακοίνωση για το γεγονός της δημιουργίας αυτής της Ακαδημίας, δημοσιοποίησε ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Facebook την προηγούμενη εβδομάδα. Εμείς αν και γνωρίζουμε το γεγονός από το Σάββατο που μας πέρασε, το δημοσιεύουμε σήμερα, μιας και η αγωνιστική κίνηση των δυο προηγούμενων ημερών δε μας επέτρεπε να το κάνουμε νωρίτερα.
Ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να είναι η έναρξη μιας νέας περιόδου για την περιοχή μας και να βρουν τα νέα ταλέντα μας την διέξοδο που έψαχναν.
Δημήτρη καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου και καλά αποτελέσματα να έχει τόσο για σένα, όσο και για τους μικρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου και ειδικά της τόσο ιδιαίτερης θέσης του τερματοφύλακα.

Μπεκιάρης Χρήστος