Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ωρεών – ΑΕΚ Νέου Πύργου: 1 – 4 - Η ανατροπή ήλθε στο Β’ Ημίχρονο




Στο γήπεδο του Νέου Πύργου παίχτηκε το τοπικό ντέρμπυ του «ΑΟ Ωρεών» με την «ΑΕΚ Νέου Πύργου» για το πρωτάθλημα της Α2 και που στο Β’ μέρος του αγώνα έγινε η μεγάλη ανατροπή.
Η ομάδα των Ωρεών αν και προηγήθηκε από πολύ νωρίς, τελικά έφυγε από το γήπεδο χωρίς το πολυπόθητο τρίποντο.
Συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό ο Μούστος εκτελεί κόρνερ και η μπάλα βρίσκει το κεφάλι του Αχιλλέα Συμεωνίδη που την έστειλε από κοντά στα δίχτυα του Βασίλη Μπαρμπούνη, γράφοντας το 1 – 0.
Θα λέγαμε πως οι δύο ομάδες στη συνέχεια ήταν γενικά ισοδύναμες με ένα πολύ μικρό προβάδισμα των γηπεδούχων και πραγματοποιούσαν εκατέρωθεν επιθέσεις χωρίς όμως να βρίσκουν τον τελικό στόχο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την «ΑΕΚ Νέου Πύργου» να έχει ανεβάσει το ρυθμό της και να έχει διορθώσει την συνοχή της, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες μέσα στην περιοχή του Μαυρούτσικου και τελικά στο 56’ ο Λυσσέας με προσωπική προσπάθεια σουτάρει από κοντά, η μπάλα κοντράρει σε αμυνόμενους και την βρίσκει ο Γοργομάτης που είναι  πλάγια και ο οποίος τη στέλνει στα δίχτυα των Ωρεών, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.
Στο 68’ ο Γοργομάντης κάνει σέντρα στον Καραβά που βρίσκει την μπάλα πάνω στην κίνηση και διπλασιάζει τα τέρματα για την «ΑΕΚ Νέου Πύργου», ρίχνοντας τα θεμέλια της ανατροπής. Να επισημάνουμε πως δυο λεπτά πριν, ο Γοργομάτης κέρδισε πέναλτι από τον Παυλάκη το οποίο όμως το έστειλε άουτ.
Στο τελευταίο λεπτό του κανονικού αγώνα ο  Κώστας Κορομανίδης αλλάζει το παιχνίδι και βρίσκει τον Γοργομάτη που διπλασιάζει τα σημερινά του γκολ, γράφοντας το 1 – 3.
Ένα λεπτό αργότερα, στο 91’, ο Καραβάς έγραψε τον επίλογο του παιχνιδιού αφού πέτυχε το 1 – 4 και σφράγισε τη σημερινή μεγάλη ανατροπή.

ΑΟ Ωρεών (Γουρνάς):
Μαυρούτσικος Δ, Παυλάκης, Καραπάνος (87’ Μπλέτσας Γ), Γιουκάι Ερι, Ψιλούδης, Μαυρούτσικος Ι, Μούστος, Ζαχαράκης, Συμεωνίδης, Στεργίου, Ρεσούλη

ΑΕΚ Νέου Πύργου (Μπεκάκος):
Μπαρμπούνης Β, Ντέντης, Στεφανής, Γιουκάι Ελβις, Τριανταφύλλου (73’ Γάτσης), Μακαντάσης, Γκογκομήτρος, Λυσσέας (65’ Κορομανίδης), Καραβάς, Γοργομάτης, Στραφιώτης (80’ Ξυράφης)

Διαιτητής: Τσακός Γ.
Βοηθοί: Μασλαντζίδης – Νικολάου

Μπεκιάρης Χρήστος


YΓ: Σύντομα θα έχουμε και το πλουσιο φψτορεπορταζ