Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κι όμως είναι ακομα εδώ!!! ΑΟ Νέα Αρτάκη - ΑΟ Λουκισια 2-0.

 ρεπορτάζ: Γιώργος Διακομόπουλος
Πολλοί θεωρησαν οτι η ομάδα της Αρτάκης ιδιαίτερα μετα την ήττα απο τον Ταμυναικο βγήκε έκτος διεκδίκησης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΕ. Και όμως ο ΑΟΝΑ απέδειξε στο σημερινο παιχνιδι οτι είναι ακόμη εδώ και θα παλέψει μέχρι το τέλος για το μεγαλο στοχο που έχει θέσει και δεν είναι άλλος απο τη κατακτηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 4ο μόλις λεπτο καταφέραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Γκουρλα.Ο Καραχάλιος βρέθηκε μες στη μεγάλη περιοχή του Μόνου απο δεξιά έκανε το σουτ και η μπάλα αφού κοντραρε σε εναν αμυντικό των Λουκισίων ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και πήρε πορεία προς το τέρμα. Ο Γκουρλας  ακολούθησε τη φάση και σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε με κοντινή προβολή να σπρώξει τη μπάλα στη κενή εστία κανοντας έτσι το 1-0. Στη συνέχεια το ματς πήγε στη δυναμη με την Αρτάκη να κρατάει σχετικα εύκολα το υπέρ της σκορ.Τα Λουκισια προσπαθούσαν άλλα δε μπορούσαν να απειλήσουν τον Γκογκο.
Οι γηπεδούχοι πατώντας πανω στο υπέρ τους σκορ απείλησαν δις.Πρωτα στο 26' και επειτα στο 36' άλλα τα σουτ των Γκουρλα και Παπαδοπουλου δεν βρήκαν στοχο.Οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα χωρίς κάτι άλλο το αξιομνημόνευτο στο πρωτο μέρος πέρα απο το γκολ των γηπεδούχων. Στο Β' μέρος παλι η Αρτάκη απείλησε πρωτη με το σουτ του Παπαδοπουλου στο 57' άλλα έφυγε λίγο άουτ. Η μοναδική φόρα που απείλησαν οι φιλοξενούμενοι σε όλο το ματς ηταν στο 61' άλλα το σουτ του Σπυρόπουλου έφυγε πολλά μετρα άουτ.Στο διλεπτο 64'-66' ο ΑΟΝΑ έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες να κανει δυο τα τέρματα του.Πρωτα ο Γκαβαλης σεντραρε απο αριστερά αλλά το εναέριο δεξι τακουνακι του Μαστροκωστα έφυγε άουτ.
Έπειτα ο Καραχάλιος βρέθηκε μεσά στη μεγάλη περιοχή του Μόνου απο δεξια έβγαλε τη σύρτη παράλληλη μεταβιβαση στο υψος της μικρής περιοχής οπου ηταν ο Γκουρλας που έκανε νεο τακουνακι αναγκάζοντας τον Μόνο στην επέμβαση του αγώνα στο αριστερό του γάμα. Πεντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 71' τα Λουκισια έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Καλοχωριδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα κ.Κασομουλη για φάουλ πάνω στο Ζαχαρια.
Στο 76' ο Παπαδόπουλος απειλεί ξανά με σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω.Η αριθμητική υπεροχη των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 83' όταν ο Καραχάλιος με ψύχραιμο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον εξελθοντα Μόνο στελνοντας τη μπάλα στην δεξιά του γωνία.Η φάση ξεκίνησε από μπαλιά του Φωτιάδη στον Μαστροκωστα και ο τελευταίος με ωραία κάθετη στην πλάτη της άμυνας των Λουκισιων βρήκε τον σκόρερ έτοιμο για το 2-0 το οποίο και έκανε. Η τελευταία ευκαιρία καταγράφηκε στο 87' όταν ο Καραχάλιος νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Μόνο.Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Αρτάκη να πανηγυρίζει την μεγάλη νίκη σε ένα ντέρμπι που είχε αυτο το χαρακτήρα αυτο μόνο στα χαρτιά. Οι νικητές έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν σε μια πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη.Από την άλλη τα Λουκισια δεν μπήκαν καθόλου στο σημερινό ματς κάνοντας μια άσχημη εμφάνιση, η οποία αποτελεί μια κακή παρένθεση στην πολύ καλή εφετινή τους πορεία.

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ:
(Παναγιωτου Δημ) Γκογκος, Βλάχος, Καμάρας, Ζαχαριας, Γκαβαλης, Καραλης, Παπαδόπουλος (90' Ρούσσος), Καραχάλιος, Γκουρλας(80' Ευσταθίου), Μαστροκωστας, Μακαντασης (70' Φωτιάδης)
ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΑ:
(Ταυταριδης Τασ)
Μόνος, Ντοβινος, Καρβελης (68' Λάμπρου), Σαμαρτζης, Καρατζάς, Καλοχωριδης, Μπογδανος (57' Σπυροπουλος), Φρουσης, Κουτσαυλης, Ξιφαρας, Τσιβικας