Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Αυλωναρίου μέσα στον Δύστο. VIDEO όλα τα γκολ του αγώνα

Σημαντικό τρίποντο για το Αυλωνάρι μέσα στο Δημ. γήπεδο Δύστου που του δίνει βαθιά ανάσα για την συνέχεια. Η ομάδα του Δύστου προσπάθησε στο Β' ημίχρονο, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια ήταν καλύτερη αλλά στο 82' σε μια αντεπίθεση δέχθηκε το γκολ και μπαίνει σε βαθμολογικές περιπέτειες.
Μοιρασμένος ο αγώνας στο πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν στο γκολ στο 36' όταν ο Πηλιχός βρέθηκε τετ-ατετ και δεν κατάφερε να πλασάρει τον Κεφάλα. Ότι δεν κατάφερε o Δύστος το κατάφερε το Αυλωνάρι στο 44' όταν στην προσπάθεια να αποκρούσει ο Παντελής έστρωσε την μπάλα στον Μακρή που από κοντά πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
                                                    Δείτε το πρώτο γκολ του Αυλωναρίου 0-1 
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά κι έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Στο 49' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πηλιχό που από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 54' Κεραυνός του Πιλάτη έδιωξε σε κόρνερ ο Κεφάλας, το ίδιο έγινε στο 63' σε μακρινό σουτ του Mάλλιου, ενώ στο 74' ένα καταπληκτικό πλάγιο σουτ του νεαρού Μαστροκώστα Χαρ μετά από μπαλιά του Ηλία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αυλωναρίου 1-1.
                                      Δείτε το γκολ της ισοφάρισης του Δύστου 1-1
Οκτώ λεπτά αργότερα στο 82' σε μια ξαφνική αντεπίθεση του Αυλωναρίου ο Δημάς σέντραρε και με κεφαλιά ψαράκι ο Τσαλιαγκός Β διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
                Δείτε το νικητήριο γκολ του Αυλωναρίου 1-2
Στο 87' μάλιστα ο Δημάς βρέθηκε σε θέση γκολ αλλά ο Μπαρόλας έσωσε την εστία του. Στο 89' ο Μάλλιος για τον Δύστο σούταρε δυνατά αλλά ο Κεφάλας μπλόκαρε.
Άριστη η διαιτησία του κ Σέγκου και των βοηθών του κ Φίλου και Περιβολάρη.

ΑΟ Δύστου   Παν. Ηλίας
ΑΟ Αυλωναρίου    Βαγγ. Τόγιας
Μπαρόλας
Κεφάλας
Τσαλιαγκός ( 54' Κιούσης)
Γεωργικόπουλος
Ευδοξιάδης
Φραγγής
Γκαβός
Τσαλιαγκός Γ
Παντελής
Φρυγανάς
Πιλάτης Γ
Βασιλείου
Αναστασίου
Αϊδίνης ( 75' Δημάς)
Ηλίας
Μακρής
Πηλιχός
Τσαλιαγκός Β ( 88' Γιαννακός)
Μαστροκώστας Γ (55' Μάλλιος)
Τσαλιαγκός Γ
Μαστροκώστας Χαρ.
Κοτρόζος ( 84' Σαμαράς)


>