Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Μακρυκάπας – ΑΕΚ Νέου Πύργου: 4 – 2



Στο γήπεδό της φιλοξένησε η Μακρυκάπα την «ΑΕΚ Νέου Πύργου» σε ένα δυνατό παιχνίδι που τελικά οι φιλοξενούμενοι αν και προηγούνταν με 0 – 2, τελικά έφυγαν με την ήττα στο «τσεπάκι»
τους. Το παιχνίδι ουσιαστικά το «χάρισαν» στην Μακρυκάπα, αφού ισοφαρίστηκαν και στη συνέχεια με δυο πέναλτι που χρεώθηκαν, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3΄ λεπτό με ένα γκολ του Ξυράφη και διπλασίασαν τα γκολ τους στο 18΄,με ένα πετυχημένο σουτ του Γοργομάτη.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Λαλανίτη στο 44΄ και στο 79΄. Ο Λαλαλίνης και πάλι τριπλασίασε τα τέρματα της Μακρυκάπας στο 83΄, μετά από πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό σκορ γράφτηκε με την εκπνοή του κανονικού χρόνου του παιχνιδιού και πάλι με πέναλτι που ανέλαβε και εκτέλεσε πετυχημένα ο Κήρυκος.
Στο 72΄ ο κ. Κασομούλης απομάκρυνε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή των γηπεδούχων λόγω συνεχών διαμαρτυριών, παρά τις συστάσεις που του είχαν γίνει. Επίσης στο 89΄ η «ΑΕΚ Νέου Πύργου» έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο Θανάσης Τριανταφύλλου είδε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Σε επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο της «ΑΕΚ Νέου Πύργου»Δημήτρη Τσαινη μας δήλωσε πως: «ευχαριστούμε από καρδιάς την ομάδα της Μακρυκάπας για την…  «τόσο ξεχωριστή φιλοξενία» τους. Επίσης θέλω ειλικρινά να πω πολλά συγχαρητήρια στη διαιτησία που πραγματικά ήταν πολύ καλή, έστω και αν η ομάδα μας χρεώθηκε με δυο πέναλτι».

ΑΟ Μακρυκάπας (Α. Βογιατζής):
Κυριακόπουλος, Λέκκας, Γιαννούστος (46΄ Κικίδης), Κατσαούνης, Πουρνής, Σηφάκης, Χασάνδρας, Καρόκης (57΄ Βουρδάνος Β), Μουλλά (Βουρδάνος Θ), Λαλανίτης, Κήρυκος

ΑΕΚ Νέου Πύργου (Β. Μπεκάκος)
Μπαρμπούνης, Ντέντης, Γάτσης, Τριανταφύλλου, Μαυρίδης, Μακαντάσης, Ξυράφης (61΄ Λυσσέας), Γκογκομήτρος, Καραβάς, Γοργομάτης, Στραφιώτης (77΄ Μαρίνοβ)

Διαιτητής: Κασομούλης Γ
Βοηθοί: Στρουμπούλης – Φραντζή

Μπεκιάρης Χρήστος