Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λίγο πριν την μεγάλη μάχη





Για την νίκη θα ταξιδέψει στον Πύργο ο Ηρακλής Ψαχνών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό σε ένα δύσκολο παιχνίδι.
Ο Θωμάς Γράφας που δεν υπολογίζει τους Τσούτση και Βιγιαρέχο, καθώς ο πρώτος είναι τιμωρημένος και ο δεύτερος τραυματίας, θέλει την νίκη στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στους «κόκκινους», με στόχο να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι ο Χρήστος Παπατζόγλου είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να βοηθήσει την ομάδα. Oι παίκτες που επέλεξε ο Γράφας για τον αγώνα στον Πύργο είναι οι εξής: Αγγελόπουλος, Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Μποκομήτρος, Νικολόπουλος, Παλαιολόγος, Τσιμότζι, Πατσατζόγλου Β., Πατσατζόγλου Χ., Γκεμίσης, Στάγιτς, Ντελέκος, Μπουμάλ, Κρητικός, Καλαϊτζίδης, Ντινιωτάκης, Σταμάτης
Εκτός πλάνων οι τιμωρημένοι Φλίγκος, Κοτσώνης
Η βαθμολογική και ψυχολογική τόνωση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου έχει δώσει άλλον «αέρα» στον Πανηλειακό που προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών κυνηγώντας το δεύτερο σερί εντός έδρας τρίποντο. Οι Πυργιώτες ολοκλήρωσαν την Παρασκευή (28/2) την προετοιμασία τους με τον Νίκο Παντελή να μετράει δυο επιστροφές και ισάριθμες απουσίες. Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Ηλείας μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Ολίσε και Πίτκα καθώς αμφότεροι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ λόγω καρτών δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τους Φλίγκο και Κοτσώνη που συμπλήρωσαν κάρτες.Έτσι, αναλυτικά στη διάθεσή του έχει τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Πίτκα, Μανιάτη, Αποστολόπουλο, Μπιτάνγκ, Γανωτή, Λαλίν, Λαμπρόπουλο, Λιόση, Κωνσταντινίδη, Σαραμαντά, Χαλούλο, Μίλιεβιτς, Βοσκόπουλο, Γαλανόπουλο, Αλτιπαρμακόφσκι, Κυριάκο, Πόνσε, Βανγκέλι,Καρασαλίδη και Ολίσε.