Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αποκλειστικό!!! Μπάμπης Μπαντάνης "έμαθα απο τη ιστοσελίδα του eviagoal οτι σταμάτησε η συνεργασία μου με το Βυζάντιο Νέου Πύργου"

Παρασκευή, ώρα 12.30 μμ


Ο Μπάμπης Μπαντάνης επικοινώνησε μαζί μας και μας σχολίασε το άρθρο που δημοσιεύσαμε προχτές, σχετικά με την …αποχώρηση του από το πόστο του προπονητή του «Βυζαντίου Νέου Πύργου» και μάλιστα όπως μας είχε δηλώσει ο Πήτερ Χουβαρδάς «κοινή συναινέσει».
Ο μέχρι πρότινος προπονητής του «Βυζαντίου» λοιπόν Μπάμπης Μπαντάνης,  μας εξέφρασε την έκπληξή του για το δημοσίευμά μας, μιας και ποτέ δεν συζήτησε με κανένα μέλος της ομάδας του "Βυζαντίου" για πιθανή παραίτηση του.
«Δεν γνωρίζω τίποτα» μας είπε «το έμαθα από τη δική σας δημοσίευση στο eviagoal και μάλιστα επειδή ήμουν δύο μέρες άρρωστος, ένας φίλος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να δω την ανάρτηση αυτή. Λυπάμαι για αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων και το μόνο που έχω να πω είναι πως η ομάδα το τελευταίο διάστημα υπολειτουργούσε Διοικητικά και κατά κύριο λόγο, έχει αθετήσει πολλές υποσχέσεις της σε σχέση με συμφωνίες που έχουν γίνει. Εύχομαι στα παιδιά της ομάδας του «Βυζαντίου» καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στους στόχους τους».
Εμείς φωτογραφίσαμε τον κύριο Μπαντάνη μπροστά στο περίπετρο που διατηρεί στο Νέο Πύργο, αμέσως μόλις μιλήσαμε μαζί του και παραθέτουμε τη δήλωσή του όπως οφείλουμe, χωρίς κανένα σχόλιο.


Μπεκιάρης Χρήστος