Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Ν.Αρτάκης - Α.Ε Ιστιαίας 1 - 0.Μετην ψυχή στο στόμα!!!

Δύσκολη νίκη για τον Α.Ο.Ν.Α έναντι της Ιστιαίας στο ενωσιακό με 1 - 0 και ξανά σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Ερέτρια. Η Αρτάκη που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ζήτησε το γκολ από την αρχή του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 2΄λεπτό όταν ο Γκάβαλης έκανε συρτή σέντρα από αριστερά για τον Μακαντάση το σουτ του οποίου κόντραρε σε σώματα αμυντικών της Ιστιαίας.
Στο 11΄καταγράφετε η σημαντικότερη ευκαιρία του 1ου ημιχρόνου, όταν ο Καραχάλιος δέχθηκε τη μπάλα στο 2ο δοκάρι, αλλά η καρφωτή κεφαλιά που έπιασε κατέληξε άουτ. Έτσι χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες κύλησε το πρώτο 45λεπτο με την ομάδα της Αρτάκης να υπερέχει σε όλες τις γραμμές αλλά να μην μπορεί να ολοκληρώσει κάποια προσπάθεια. Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το 1ο με επιβολή ρυθμού από την Αρτάκη αλλά πολύ καλές τοποθετήσεις των παικτών της Ιστιαίας που ειχαν μεταφέρει το άγχος στους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας και ίσως εάν δεν έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 60΄(αποβολή Βασιλείου) να έπαιρναν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η λύτρωση για την Αρτάκη ήρθε στο 77΄όταν ο Ρούσσος που είχε περάσει στο παιχνίδι πριν λίγα λεπτά ,έκανε τη σέντρα και ο Φωτιάδης (κυρίαρχος στο ψηλό παιχνίδι)με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1 - 0 που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα του κ Παναγιώτου ίσως μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα εάν οι ποδοσφαιριστές του δεν αναλωνόντουσαν σε ατομικές ενέργειες και είχαν ομαδικότερο πνεύμα. Έτσι έστω και με το ισχνό 1 - 0 ο Α.Ο.Ν.Α πήρε το τρίποντο και συνεχίζει να ελπίζει στην κούρσα του πρωταθλήματος.
 Πολύ καλή η διαιτησία των Κοσομούλη, Πασχαλίδη, Πάνου.
Α.Ο.Ν.Αρτάκης(Παναγιώτου)
Γκόγκος, Τσούτης, Κιούσης(Ρούσσος), Ζαχαρίας, Φωτιάδης, Γκούρλας(Βλάχος), Π¨δόπουλος, Καραχάλιος, Μακαντάσης(Ευσταθίου), Μαστροκώστας, Γκάβαλης.
Α.Ε. Ιστιαίας(Σπίντζος)
Καρατσόλιας, Περήφανος(Αγγελόπουλος), Βασιλείου(αποβ. 60΄), Τριανταφύλλου, Αντωνίου, Στεργίου, Πολίτης(Δαρζέτας Α), Δαρζέτας Δ(Γαβριήλ ), Ανέστης, Περήφανος, Γοργομάτης.

>