Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύστος και Λήλας μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς 1-1 VIDEO στιγμιότυπα

Ποιοτικός αγώνας στο γήπεδο Δύστου με την ομώνυμη ομάδα και τον Λήλα Βασιλικού να μοιράζονται γκολ και βαθμούς. Το τελικό σκορ έτσι 'οπως εξελίχθηκε ο αγώνας αδικεί τους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο Β' μέρος και είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν ακόμη και την νίκη, απέναντι σε ένα Λήλα που στο Β' μέρος παρουσιάστηκε κουρασμένος.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερα πατήματα, είχαν τον έλεγχο του κέντρου, αλλά η σωστή αμυντική λειτουργία της αμυντικής γραμμής του Δύστου δεν τους επέτρεπε να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στις τρεις συνολικά φάσεις του Λήλα στο πρώτο μέρος στο 6' σε δυνατό σουτ του Νάνου έδιωξε ο Μπαρόλας, στο 25' σε δυνατό πλασέ του Σιμιτζή έφυγε άουτ και στο 44'  ο Ζαχαριάς με ένα εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1. Οι γηπεδούχοι με ατομικές ενέργειες προσπαθούσαν να πλησιάσουν την εστία Μαντά. Είχαν καλές στιγμές στο 5' σε δυνατό σου του Ηλία άουτ, στο 25΄παράληλη σέντρα σουτ του Μαστροκώστα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μαντάς και στο 38' ο Ηλίας πλάσαρε, ο Μαντάς έδιωξε με γροθιές και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί του Λήλα. Με το 0-1 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Δύστος μπήκε δυνατά πήρε τον έλεγχο του αγώνα και άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση. Στο 51' έφθασε κοντά στο γκολ σε συρτό σουτ του Ηλία που έφυγε ελάχιστα άουτ, στο 61' με τον Πηλιχό που από κοντά άργησε να πλασάρει κι έδιωξαν οι αμυντικοί και στο 65' κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα εκπληκτικό πλάγιο πλασέ του Πηλιχού που άφησε άγαλμα τον Μαντά 1-1. Η πίεση των γηπεδούχω συνεχίστηκε και στο 72' σε κεφαλιά του Μαστροκώστα ύφυγε ελάχιστα άουτ, στο 79' κεφαλιά του Τσαλιαγκού είχε την ίδια τύχη και στο 91' κεραυνός του Μάλλιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Μαντάς με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1.
Άριστη η διαιτησία του κ Βελέτζα και των βοηθών του κ Γκάτσου και Δάλλα.
                  Δείτε στιγμιότυπα Β' ημιχρόνου

ΑΟ Δύστου           Παν. Ηλίας
Λήλας Βασιλικού              Καλιμάνης
Μπαρόλας
Μαντάς
Τσαλιαγκός Κ
Αλεξίου (63' Γκούμας)
Ευδοξιάδης
Γούναρης
Σαμπάνης
Καρλατήρας
Παντελής
Σιμιτζής
Πιλάτης Γ
Χαλιώτης
Αναστασίου
Κατσικαβάλης
Ηλίας
Κουτσαυλής
Πηλιχός
Νάνος (73' Τζανής)
Μαστροκώστας Γ
Αγραφιώτης
Μαστροκώστας Χ ( 60' Μάλλιος)
Ζαχαριάς


>