Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μπορούσε την νίκη στο Β' ημίχρονο ο ΗΡΑ. Αιγινιακός-Ηρακλής Ψαχνών 1-1 VIDEO

Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας μοιρασμένος στο πρώτο εικοσάλεπτο με τις δυο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους. Μετά το εικοσάλεπτο ο Αιγινιακός άρχισε να πιέζει τον Ηρακλή και στο 21' ο Αθανασόπουλος είπε όχι σε δυνατό σουτ. Δεν κατάφερε όμως να κάνει το ίδιο στο 36' όταν ο Μπελόν από το σημείο του πέναλτι επιχείρησε δυνατό συρτό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου 1-0. Μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους ο Ηρακλής δεν κατάφερε να απειλήσει τον Αιγινιακό κι έτσι η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε και ο Ηρακλής πήρε την πρωτοβουλία ήταν καλύτερος και άρχισε να δημιουργεί προυποθέσης ισοφάρισης.
Είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Οχάνσα ελάχιστα άουτ στο 46'.
Στο 61' ο Μπακομήτρος θα σουτάρει από το σημείο του πέναλτι αλλά η μπάλα θα κοντράρει σε σ΄φματα παικτών του Αιγινιακού.
Στο αμέσως επόμενο  λεπτό 62'ο Κρητικός θα επιχειρήσει δυνατό σουτ ελάχιστα άουτ.Στο 69' ύστερα από σέντρα ο Κρητικός έπιασε κεφαλιά που μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Αιγινιακού.
Η πίεση του Ηρακλή συνεχίστηκε με μεγαλύτερο ρυθμό και στο 79' ο Τσούτσης μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι. Εκτελεστής ο Πατσατζόγλου που ισοφάρισε 1-1.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1 με τον Ηρακλή στο Β' μέρος να είναι καλύτερος και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας να τον αδικεί.

Δείτε την εκτέλεση του πέναλτι ΟΤΕ SPOR 4

                                                       
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Μπελόν, Μανζάνο (55' Πέντα), Φαμπίνιο, Γκέσιος (70' Ζούρκος), Κουτσοσπύρος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Γκεμίσης, Γκμπαγκουιντί (69' Ντελέκος), Στάγιτς (51' Τσούτσης), Κρητικός, Σταματής (46' Οχάντζα)