Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Αρτεμησιακός» μια ιστορική ομάδα ξεκινά από την αρχή. Συνάντηση την Παρασκευή 16.00 στο Πευκί

Ο «Αρτεμησιακός» είναι μια ομάδα της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα του Αρτεμησίου, που άφησε μεγάλη ιστορία στο παρελθόν.
Ξεκινά το 1987 με ιδρυτικά μέλη τον  Γιώργο Θεοχάρη, τον Κώστα Βακαλόπουλο,  τον Κώστα Κερμανίδη, τον Δημήτρη Μυτόπουλο και με πρώτο Πρόεδρο τον Γιάννη Λετώνη. Μέσα σε λίγα χρόνια, κάνοντας μια πάρα πολύ καλή πορεία, ανέβηκε τις Κατηγορίες τη μια μετά την άλλη και τελικά το 1992, ο Γιάννης Λετώνης βάζοντας βαθειά το χέρι στην τσέπη και κάνοντας πολύ σημαντικές μεταγραφές όπως του Κωνσταντίνου Νεστορίδη αλλά και  άλλων, κατάφερε με τη συμβολή όλων να την ανεβάσουν στην Δ΄ Εθνική.
Εκεί έπαιζαν με ομάδες απο Μοσχάτο, Κερατσίνι, Πέραμα, Ασπρόπυργο, Δραπετσώνα με τον «Λήλα Βασιλικού», «Χαλκίδα», τον «Ταμυναικό» και την «Αρτάκη». Στη συνέχεια έπεσε πάλι Κατηγορία και ο Γιάννης Λετώνης αποχώρησε από την Προεδρία της και στη συνέχεια, μετά από πέντε χρόνια, η ομάδα διαλύθηκε απογοητεύοντας τους φίλους της.
Η ομάδα έδωσε άλλη αίγλη στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους της.
Σήμερα, μετά από πολύμηνες προσπάθειες, πολλοί κάτοικοι του Αρτεμησίου έχουν ενώσει και οργανώσει τις προσπάθειές τους για τον κοινό σκοπό, την επανίδρυση δηλαδή της ομάδας και έχουν ήδη κάνει μια συνάντηση με πολύ καλά αποτελέσματα.
Σε αυτή τη συνάντηση παρευρέθηκαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής και εξέλεξαν ένα υπηρεσιακό Δ.Σ που θα δρομολογήσει τις επόμενες κινήσεις για την ανασύσταση της ομάδας . Σε αυτό συμμετέχουν οι: Πρόεδρος Λίτινας Κυριάκος, Αντιπρόεδρος Κοντζιά Βασιλική, Γραμματέας Γίτσας Νικόλαος, Ταμίας Λεμέσης Γιάννης και Μέλος Κοντζιάς Γιάννης.
Από την πρώτη Γενική Συνέλευση αναδήχθηκαν 26 μέλη που αποφάσισαν η ομάδα να ονομάζεται «ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ 2014» και θα έχει στο σήμα του την αρχαία θεά Άρτεμη.

Προπονητής θα είναι ο παλιός της παίκτης Γιάννης Κερασιώτης, ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρώτος Πρόεδρος, ο Πολιτικός Μηχανικός Γιάννης Λετώνης που έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ.
ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΛΕΣΣΟΥΡΑ, ΚΩΣΤΑ ΚΕΡΜΑΝΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ, ΝΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΑΝΕΣΤΗ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΕΤΩΝΗ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ...»

Ο Γιάννης Λετώνης είναι ένας άνθρωπος που τα μέλη του «Αρτεμησιακού» νοιώθουν πως του οφείλουν πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την προσφορά του στην ομάδα, για το λόγο αυτό και του έδωσαν το τίτλο του Επίτιμου Προέδρου της στη συνάντηση που έγινε.
Στην πρώτη λοιπόν συνάντηση αποφασίστηκε στο τέλος να υπάρξει και δεύτερη για να συζητηθεί παραπέρα η διαδικασία της επανίδρυσης.
Έτσι την Παρασκευή 25 Απριλίου θα γίνει η δεύτερη συνάντηση στην ταβέρνα του Τζίμη, στις 16.00 και αναμένεται να είναι πολύς κόσμος εκεί. Η ταβέρνα του Τζίμη είναι στο Πευκί, μετά το δεύτερο περίπτερο, για όσους δεν ξέρουν καλά την περιοχή.

ΥΓ. Η ομάδας απέκτησε και σελίδα στο FaceBook που την διαχειρίζεται ο Γιώργος Βασιλόπουλος και ο οποίος φτιάχνει και πολύ πετυχημένα αλλά και χιουμοριστικά φωτομοντάζ, πάντα με θέμα τον «Αρτεμησιακό» και τα οποία επαναδημοσιεύουμε σε αυτό το άρθρο.

Μπεκιάρης Χρήστος

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω