Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

2η Συνάντηση για την ανασύσταση του «Αρτεμησιακού». Ψηφίστηκε το Καταστατικό της νέας ομάδας

Τη δεύτερη συνάντηση για την διαδικασία της επανασύστασης της ιστορικής ομάδας του «Αρτεμησιακού» πραγματοποίησαν σήμερα στο Πευκί στις 15.00, πάνω από 30 φίλοι της ομάδας που συναντήθηκαν στο εξοχικό κέντρο «Τζίμης».
Στη συνάντηση ήταν παρών το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη από την πρώτη συνάντηση και το οποίο συντόνισε την όλη διαδικασία. Βασικό της θέμα ήταν η συζήτηση και η ψήφιση του Καταστατικού του νέου Συλλόγου που αποφασίστηκε να ονομάζεται «Αθλητικός Σύλλογος Αρτεμησιακός 2014» και θα έχει σαν σήμα του την θεά Άρτεμη να κρατάει τόξο και με το ελάφι στο αριστερό της χέρι.
Για την διαδικασία αλλά και τις νομικές της συμβουλές ήταν παρούσα η δικηγόρος Ιστιαίας Γκέλυ Παπανδρέου.
Συζητήσαμε τόσο με τον προσωρινό Πρόεδρο Κυριάκο Λίτινα και την προσωρινή Αντιπρόεδρο Κοντζιά Βασιλική, όσο και με την παλιά δόξα του «Αρτεμησικού» Γιάννη Κερασιώτη που θα αναλάβει σαν προπονητής της νέας ομάδας.
Ο τελευταίος μάλιστα είχε την ευγενική καλοσύνη να μας παραχωρήσει συνέντευξη που βγήκε ζωντανά στην εκπομπή της ομάδας του «EviaGoal» ΣΚΟΡ & ΡΕΚΟΡ «στο Ράδιο 1».
Ο κύριος Κερασιώτης μίλησε με τον Γιώργο Νικολάου και με τον Σταύρο Τσούρα που ήταν στο στούντιο του σταθμού και απάντησε σε ερωτήσεις τους, ενώ έκανε και μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του «Αρτεμησιακού» αλλά και στη συμμετοχή του στην πορεία της ιστορικής ομάδας στην Δ’ Εθνική.
Τόσο σε εμάς όσο και στον Γιώργο Νικολάου, ο κύριος Κερασιώτης τόνισε την ανάγκη να δημιουργήσει η νέα ομάδα Ακαδημία Ποδοσφαίρου, με σκοπό τα παιδιά της περιοχής να εκπαιδευτούν από μικρά στο άθλημα, να αποφύγουν την ενασχόληση με πονηρές ασχολίες και πάνω από όλα να τροφοδοτήσουν την ίδια την ομάδα με παίκτες, ώστε αυτή να έχει μια συνέχεια κυρίως από παίκτες που θα έχει η ίδια δημιουργήσει και οι οποίοι θα στελεχώσουν τις μελλοντικές της ενδεκάδες.
Μεγάλη σημασία επίσης έδωσε και στην ανακατασκευή του γηπέδου της ομάδας αλλά και βοηθητικού χώρου προπόνησης, ώστε να μειωθούν οι μετακινήσεις αφενός αλλά και για την συγκέντρωση περισσότερων φιλάθλων.
Εμείς να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προσπάθεια των ιδρυτικών μελών του «Αρτεμησιακού 2014» και καλή τύχη στη νέα ομάδα που ήδη έχει σπόνσορες που έχουν προσφέρει τέσσερις ( 4 ) εμφανίσεις αλλά και η διάθεση παικτών να την στελεχώσουν, έχει ξεπεράσει το νούμερο 35 !!!

Μπεκιάρης Χρήστος

Κάντε ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία  πιο κάτω για να δείτε φωτορεποτάζ από τη συνάντηση