Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λίγο πριν το Ευβοϊκό ντέρπι. Δηλώσεις Β Ντόβολη - Π. Τοκπασίδη

Λίγο πριν το μεγάλο Ευβοϊκό ντέρμπι και οι δυο αντίπαλοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και τον σχεδιασμό τους για τον αγώνα της Κυριακής. Στην εκπομπή Σκορ & Ρεκόρ με τον Σταύρο Τσούρα και Γιώργο Νικολάου οι δυο  προπονητές έκαναν δηλώσεις για το ντέρμπι.

Παν. Τοκπασίδης. Προπονητής ΑΟ Χαλκίς:
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα που νομίζω ότι στην έδρα της  μόνο μια ομάδα την έχει κερδίσει ήταν τα πρώτα λόγια του κ Τοκπασίδη.
Ρωτήθηκε στην συνέχεια για την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει ο αγώνας.
Εμείς το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Σίγουρα είναι ένα τοπικό ντέρμπι αλλά πρέπει να το δούμε όπως όλα τα παιχνίδια. Εξάλλου στο φετινό πρωτάθλημα όσα παιχνίδια χάσαμε ήταν στο γκολ. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.
Αγωνιστικά είπε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη με μοναδική απουσία αυτή του Καραμπά.
Τελειώνοντας ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα τονίζοντας ότι με καλή απόδοση και λίγη τύχη ο ΑΟ Χαλκίς θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Κύμη

Βαγγέλης Ντόβολης. Προπονητής ΑΟ Κύμης:
Ο κ Ντόβολης εξήρε την προσπάθεια που έκανε ο ΑΟ Χαλκίς στον δεύτερο γύρο. Πατάει καλά στο γήπεδο και η βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θα πάρει η ομάδα που θα δείξει πόσο το θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι βάση της απόδοσης των δύο ομάδων θα γίνει ένα καλό παιχνίδι.
Σε ερώτημα για την παρουσία του κόσμου δήλωσε ότι η ομάδα έχει περιορισμένο αριθμό φιλάθλων και το δικαιολόγησε ότι στην Κύμη το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον είναι ελάχιστο από τον κόσμο. Η μοναδική απουσία για τον κ Ντόβολη είναι η απουσία του Τσιάτσου που είναι τιμωρημένος. Τελειώνοντας ευχήθηκε να γίνει ένας καλός αγώνας.