Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βυζάντιο Νέου Πύργου – Ελληνικά : 3 – 0 -- Χοροεσπερίδα της ομάδας


Ένα ήσυχο και δυνατό παιχνίδι είδαμε στο γήπεδο του Νέου Πύργου όπου το Βυζάντιο επικράτησε των Ελληνικών με 3 – 0, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει και περισσότερα γκολ, αν και έπαιξε με αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών. Με αυτογκόλ ήλθε το πρώτο γκολ στο 12ο λεπτό από τον Χ. Μαυρούτσικο. Στο 23ο  Χουβαρδάς πέτυχε το δεύτερο γκολ με δυνατό σουτ, ενώ το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε ο Τριανταφύλλου ένα λεπτό πριν τη λήξη του κανονικού χρόνου του παιχνιδιού.

Βυζάντιο Νέου Πύργου: Ζουζουλής, Φενερλής, Νικολέρης (77΄ Στολίδης), Μουργκιώζης (84΄ Σταματόπουλος), Χουβαρδάς, Κομποθανάσης, Αλεξίου, Παπαδιότης (75΄ Χριστοδούλου), Ρούσεφ, Σουρίλας, Τριανταφύλλου.

Ελληνικά: Πλατιάς, Σπανός, Αθανασίου, Μαυρούτσικος Χ, Ξύδης Δ, Σπανός, Ντούλμας, Μαυρούτσικος Δ (28΄ Μιχαήλ), Ευσταθίου, Ξύδης ι, Κρυσταλλόγιαννης

Διαιτητής: Χατζηκαμαγιάννης
Βοηθοί: Παυλάτος – Τσάλλα



Χοροεσπερίδα
Την ίδια μέρα το βράδυ η ομάδα διοργάνωσε χοροεσπερίδα στου «Παπάζογλου»  όπου  είχε μεγάλη επιτυχία, μιας και  μαζεύτηκαν πάνω από εκατό άτομα. Στην εκδήλωση κόπηκε και η πίτα του ποδοσφαιρικού σωματείου και παρευρέθηκαν ο βετεράνος του Απόλλωνα Αθηνών Κώστας Ποζαλίδης και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής Ηλίας Πετσής και Γιάννης Αναγνώστου.


Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία παρακάτω

Μπεκιάρης Χρήστος