Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δημήτρης Πατσής: γέννημα - θρέμμα του «ΑΟ Ωρεών»

Αναμφισβήτητα είναι από τα ταλέντα της περιοχής, μιας και έχει ξεχωρίσει μέσα στις ενδεκάδες του «ΑΟ Ωρεών».
Μιλάμε για τον  Δημήτρη Πατσή που σήμερα είναι 19 χρόνων και παίζει στην τοπική ομάδα των Ωρεών από το 2005, από όταν δηλαδή ήταν σχεδόν 12 χρόνων.
Ο Δημήτρης υπήρξε μέλος και στη μικτή Εύβοιας όπου έπαιζε κάθε χρόνο μέχρι τα 17 του χρόνια, ενώ υπήρξε και αρχηγός του «ΑΟ Ωρεών» για τρία ( 3 ) χρόνια.
Πριν από δυο χρόνια ο Δημήτρης δοκιμάστηκε από τον «Ηρακλή Ψαχνών», αλλά διάφορα συγκυριακά γεγονότα δεν του επέτρεψαν τελικά να αγωνιστεί με την ομάδα τους.
Είχε την τύχη όμως, στην πορεία του ως μέλος της ομάδας των Ωρεών, να αγωνιστεί με παίκτες που θαύμαζε από τις εφημερίδες και την τηλεόραση.
Καλύτερο αντίπαλο - παίκτη ανάμεσα σε πολλούς καλούς που έχει η περιοχή της Εύβοιας, ξεχωρίζει τον Μάρκο Καραμάνη που φέτος παίζει στον «ΑΟ Σκύρου».
Ο Δημήτρης έχει το ταλέντο να μπορεί να αγωνιστεί με καλές επιδόσεις σε διαφορετικές θέσεις στη σύνθεση της ομάδας του, ενώ σε όλη του την μέχρι τώρα καριέρα έχει πετύχει πάνω από τριάντα ( 30! ) γκολ.
Αξέχαστη στιγμή για τον ίδιο, ήταν το διπλό που πέτυχε η ομάδα του μέσα στην έδρα του «Λήλα Βασιλικού» αλλά και η καλύτερη στιγμή της καριέρας του, τα δυο ( 2 ) γκολ που πέτυχε μέσα στα Κριεζά και έκανε την ολοκληρωτική ανατροπή. Αυτά μάλιστα ήταν και τα πρώτα του γκολ σαν μέλος της ομάδας Ανδρών των Ωρεών.
Σήμερα ο Δημήτρης σπουδάζει ζαχαροπλάστης  σε σχολή του Βόλου, πράγμα που τον αναγκάζει να είναι κάποιες φορές μακριά από την αγαπημένη του ομάδα.

Μπεκιάρης Χρήστος

Kαντε κλικ στη φωτογραφια παρακαω για να δειτε φωτορεπορταζ του Δημητρη Πατση