Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ατυχος ο ΗΡΑ. Ισοφαρίστηκε στο 90'!! Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας 1-1 (Βιντεο & τα δύο γκολ)

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά το ξεκίνημα και για τις δυο ομάδες, να προσέχουν τα νώτα τους. Ο Ηρακλής μετά το πρώτο πεντάλεπτο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πλησίασε την εστία του Μοσχονά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός αλλά στο 26' είχε καλή στιγμή με τον Μπουμάλ που δεν κατάφερε να πιάσει καλά το πλασέ από καλή θέση.
 Ισορρόπησε για την συνέχεια ο Φωστήρας και ο αγώνας έγινε πιο γρήγορος με τον Ηρακλή να προσπαθεί να περάσει μπαλιές στην εστία του Μοσχονά και από την άλλη πλευρά ο Φωστήρας είχε την πρώτη ουσιαστική προσπάθεια με πλασέ του Σεχολάρι να προσκρούει σε σώματα αμυντικών.

Στην επανάληψη και με το ξεκίνημα ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ με τον Μπουμάλ στο 49' όταν πήρε την μπάλα άλλαξε πόδι απέφυγε έναν αντίπαλο του και με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μοσχονά που έπεσε αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ 1-0.
Δείτε το γκολ του Μπουμάλ 
ΟΤΕ ΣΠΟΡ 5


 Η απάντηση του Φωστήρα ήρθε με δυνατό σουτ του Μπασδάνη που μπλόκαρε με υπερένταση ο Αθανασόπουλος.
Δείτε το γκολ της ισοφάρισης του Φωστήρα 
ΟΤΕ ΣΠΟΡ 5
Στο 67' ήταν η σειρά του Κρητικού να χάσει ευκαιρία όταν έπιασε δυνατό σουτ ελάχιστα άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό 68' νέα ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Μπουμάλ που έδιωξαν σε κόρνερ οι του Φωστήρα. Μέχρι το 90' δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο αλλά σε μια φάση μέσα στα καρέ του Ηρκλή οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν και από κοντά ο Λίρας με γυριστό σουτ πέτυχε για τον Φωστήρα την ισοφάριση 1-1
.Με αυτή την άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους έληξε ο αγώνας ισόπαλος 1-1.



ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: 
Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατσόγλου, Τσιμότζι (46’ Γκεμίσης), Τσούτσης (62’ Σταματής), Γκμπαγκουιντί, Μπουμάλ (83’ Ντελέκος), Κρητικός.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: 
Μοσχονάς, Αχείμαστος, Γαρουφαλιάς, Ρουγκάλας, Ζιάμπαρης, Γκίνο, Κακαράς, Τεγούσης (62’ Σμυρλής (74’ Λεοντίου), Μουστόγιαννης, Μπαστάνης (71’ Λύρας), Σεχολάρι.

Τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις των διαιτητών εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα στα Ψαχνά ο τεχνικός του Ευβοιώτη Ηρακλή, Θωμάς Γράφας.

«Άλλο ένα παιχνίδι που η κούραση κάνει μεγάλη εμφάνιση στα πρόσωπα και στα πόδια των παικτών. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν κινδυνεύσαμε 90 λεπτά, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μετά, στο 91’, και το πληρώσαμε από ένα στημένο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Κυνηγάμε όλα τα ματς. Κοιτάζουμε τη συνέχεια και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, γιατί το ένα ματς διαδέχεται το άλλο. Να είμαστε σωστοί για τη συνέχεια. Είμαι 6,5 μήνες στα Ψαχνά, μιλάω μόνο για αγωνιστικά θέματα. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε καλή αντιμετώπιση. Είχαμε έξυπνη αντιμετώπιση, κακή μόνο εξωαγωνιστικά» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν γίνεται να μάχονται στον αέρα ένας εναντίον ενός και να δίνονται όλα αυτά φάουλ. Εμείς φταίμε και κανείς άλλος. Όσο μπορούμε να διαχειριστούμε την κόπωση και το έμψυχο δυναμικό το κάνουμε. Έτσι θα πορευτούμε. Είναι ένας μαραθώνιος και στο τέλος θα δούμε. Υπάρχει εκνευρισμός ως προς την αντιμετώπιση».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Αν μία ομάδα έχει ρόστερ 25 παικτών και παίζει Τετάρτη –Κυριακή- Τετάρτη και μπορεί να έχει το ίδιο πρόσωπο ελάτε να μου το πείτε. Θα βλέπετε κάθε εβδομάδα τις ομάδες όλο και πιο κουρασμένες. Μέσα σε 30 λεπτά δημιουργήσαμε τρεις φάσεις και μέχρι το 90’ δεν μας έκαναν ούτε μία. Τέσσερις φάσεις ένα γκολ. Γεια σας. Η αναρχία έχει πεθάνει. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ροντέο».