Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Από έναν βαθμό κι ένα… ημίχρονο μοιράστηκαν Ηρακλής και Κέρκυρα στο Καυταντζόγλειο.


Από έναν βαθμό κι ένα… ημίχρονο μοιράστηκαν Ηρακλής και Κέρκυρα στο Καυταντζόγλειο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, όπου δικαίως διαμαρτύρονται για δυο γκολ, ενώ οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν στην επανάληψη για δεύτερο γκολ.

Πιο δυνατά μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι μάλιστα με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου είχαν βρει δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά κανένα από τα δυο γκολ δεν μέτρησε. Συγκεκριμένα, στο 22’ ο Μπαλντοβαλίεφ έκανε την κεφαλιά με τον Χουάντερσον να βγάζει την μπάλα μέσα από τη γραμμή, χωρίς ο επόπτης να δείξει γκολ. Επίσης, στο 31’ ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Ηρακλή αλλά, εσφαλμένα, είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις τελικά η Κέρκυρα πέτυχε γκολ που κατακυρώθηκε καθώς ο Μπαλντοβαλίεφ βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση πλάγια δεξιά στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής εμφανίστηκε αισθητά καλύτερος και κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παρασκευαΐδη στο 55’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πουρτουλίδης που νικώντας τον Κουτζαβασίλη έφερε το ματς στα ίσια. Αυτό το γκολ έδωσε νέα ώθηση στον «Γηραιό» που πίεσε για δεύτερο γκολ έχοντας μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλ.(Νίκος Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Πουρτουλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (72' Ματσούκας), Λίμα, Χιονίδης (53' Ζαχόρα), Κουρούπης, Σιατραβάνης, Κοντέων, Κοντοδήμος (34' Ιντζόγλου)







ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου):
 Κουτζαβασίλης, Μαραγκός, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κουτσόπουλος, Γκόμεζ, Ζορμπάς (85' Γυφτοκώστας), Ναγιάρ (72' Κρητικός), Σουάνης (72' Βλάχος), Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ.