Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα Χανιά πήραν ισοπαλία από τον Ολυμπιακό Βόλου 0-0

Οι Κρητικοί απέσπασαν ισοπαλία 0-0 στο ΕΑΚ, με τους Θεσσαλούς να έχουν την καθολική υπεροχή αλλά χωρίς αποτέλεσμα
Η κατοχή, ο έλεγχος του ρυθμού, η πρωτοβουλία των κινήσεων και οι ευκαιρίες δεν οδήγησαν τον Ολυμπιακό Βόλου στη νίκη επί των Χανίων, που με καλά διαβασμένη άμυνα και χωρίς διάθεση να ρισκάρουν πήραν το 0-0 στο ΕΑΚ.
Όντας το φαβορί της αναμέτρησης, από βαθμολογικής άποψης, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία πιέζοντας για το γκολ. Οι Θεσσαλοί ήθελαν όσο τίποτα την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να μείνουν κοντά στην κορυφή των πλέι οφ, με την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν στον αντίποδα να κάνει σαφείς του αμυντικούς της προσανατολισμούς από την αρχή.
Με τους Γκούρμα, Μόνχε και Μπρέκα ως κύριους εκφραστές των επιθετικών τους προσπαθειών οι γηπεδούχοι δύσκολα έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του Θεοδωρόπουλου, που όμως όταν χρειάστηκε αντέδρασε σωστά. Ο πορτιέρο των Χανίων αποσόβησε το γκολ στις φάσεις του 19’ με τον Γκούρμα αλλά του 36’ με τον Κατσίκη, ενώ οι συμπαίκτες του δεν είχαν ούτε μια τελική στο πρώτο ημίχρονο!

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους Κρητικούς να δείχνουν διάθεση να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι «απείλησαν» πολύ περισσότερο στο τελευταίο τέταρτο αλλά ο Θεοδωρόπουλος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του που θα μπορούσε να είχε κάνει την έκπληξη με τις ευκαιρίες των Τσάτσου και Μαραγκουδάκη στις καθυστερήσεις.

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης):
Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Κωστούλας (67' λ. τρ. Ζέρης), Αρβανίτης, Ρόκας, Κριστόμπαλ, Κατσίκης (46' Δεινόπαπας), Μπρέσκα, Μόνχε (70' Ιωάννου), Γκούρμα

Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν):
 Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Τσάτσαρης (85' Χατζηησαΐας), Βαλλιάνος (76' Τσάτσος), Κοσταντίνοφ (57' Καμπλιώνης), Μαραγκουδάκης