Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ηρακλής κόντρα στην πρωτοπόρο Νίκη Βόλου με 1-0


Ο Γηραιός ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και παράλληλα έθεσε σημαντική υποψηφιότητα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και το μπαράζ με την Ξάνθη για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Το ματς είχε πολλές σκληρές μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να υπάρξει και ολιγόλεπτη διακοπή προς το τέλος από τον διαιτητή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά κλείνοντας τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην επανάληψη με τον Ηρακλή να ανοίγει το σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας ματς. Ο Ματσούκας πάσαρε στον Σιατραβάνη και ο τελευταίος αφού απέφυγε τον Γιώτα έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Από το 81' ο Ηρακλής αγωνίζονταν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ματσούκα.

ΗΡΑΚΛΗΣ:
 Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (90' Κουρούπης), Λίμα, Σιατραβάνης (74' Παληγεώργος), Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Ζάχορα (90'+ Κουρδάκης), Ματσούκας, Σαββίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:
 Αποστολίδης, Ακασού, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινέϊρο (66' Ζουλιώτης), Σουλίδης, Ρονκάτο (86' Γκότοβος), Ισάακ (61' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.