Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο 93' ο ΗΡΑ γνώρισε την πρώτη του ήττα μέσα στα Ψαχνά 1-2 απο τα Χανιά .


Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών από τα Χανιά με 1-2 με γκολ στο 93'. Κακός στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής δεν έκανε ευκαιρίες ενώ αντίθετα τα Χανιά στην μοναδική τους επισκεψη κατάφεραν να προηγηθούν. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν ήταν καλύεροι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά στις καθυστερίσεις δέχθηκαν το γκολ κι έχασαν τον αγώνα.

Κακό το πρώτο ημίχρονο για τον Ηρακλή που είχε κόντρα τον ισχυρό άνεμο αλλά και το ποδόσφαιρο που παίχτηκε ήταν μέτριο με λίγες φάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου στο 15' με ένα δυνατό σουτ του Τσάτσου από 25 μέτρα και με την βοήθεια του άνεμου έφερε τα Χανιά μπροστά στο σκορ 0-1.
                                                             Δείτε το γκολ των Χανίων
                                                   ΟΤΕ Σπορ 5
 Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αλλά ο δυνατός αέρας δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 19' ένα δυνατό σουτ του Πατσατζόγλου έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και στο 34' άλο ένα σουτ του Μπουμάλ. Αντίθετα τα Χανιά είχαν μια ευκαιρία στο 31' με τον Λουκίνα που από κοντά πλάσαρε άουτ. Με το 0-1 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά και από τα πρώτα λεπτά έκλεισε τα Χανιά στα καρέ τους και πίεζε. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52' σε σουτ του Μπουμάλ που έδιωξε με γροθιές ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στο 58' ο Μπουμάλ μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Μανωλά καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και έφερε το παιχνίδι στα ίσια 1-1.
                                             Δείτε το γκολ της ισοφάρισης
                                                      ΟΤΕ σπορ 5
Στην συνέχεια η πίεση του Ηρακλή συνεχίστηκε για τους γηπεδούχους με τα Χανιά μετά την ισοφάριση ανέβασαν απόδοση αλλά δεν απείλησαν τον Αθανασόπουλο και παράληλα κράτησαν μακριά από την εστία τους τους επιθετικούς του Ηρακλή. Στο 80' μάλιστα είχαν ευκαιρία αλλά ο Αθανασόπουλος έδιωξε πλασέ από κοντά του Μαγγίνα.Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ηρακλής πίεσε για την νίκη αλλα στις καθυστερήσεις στην δεύτερη επίθεση των Χανίων και σε μια σέντρα ο Μαγγίνας με κεφαλιά σημείωσε το νικητήριο γκολ των Χανίων και υποχρέωσε τον Ηρακλή Ψαχνών στην πρώτη του ήττα. Πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα του Διαιτητή είχαν οι γηπεδούχοι. 
                                           Δείτε το νικητήριο γκολ των Χανίων
                                                ΟΤΕ Σπορ 5
Ηρακλής Ψαχνών 
(Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Σταματής, Γκεμίσης (87' Ντελέκος), Μπουμάλ, Πατσατζόγλου, Κρητικός, Γκμπαγκουιντί (72' Τσούτσης)
Χανιά
 (Μουρατ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Μανωλάς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Παπατζίκος (89' Σκάρος), Γκούμας, Καμπλιώνης (55' Χατζηησαΐας), Τσάτσος (74' Κονσταντίνοφ), Πότσι, Πάγκαλος, Λουκίνας
>