Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θωμάς Γάφας: Να σταματήσει ο πόλεμος στην ομάδα.

Απογοητευμένος από την ήττα από τα Χανιά εμφανίστηκε ο Θωμάς Γράφας, τονίζοντας πως ο Ηρακλής Ψαχνών αδίκησε τον εαυτό του.
Ο 40χρονος τεχνικός επισήμανε πως υπάρχουν κάποιοι που πολεμούν την ομάδα και θα πρέπει να σταματήσουν, καθώς όλα λειτουργούν όπως πρέπει και δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

«Θα ήθελα να πω ότι σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο και δεν μας άξιζε αυτό που συνέβη. Το αποτέλεσμα μας φέρνει αρκετά πίσω. Είναι αμαρτία να χαλάς ό, τι έχεις φτιάξει. Τα να χάσεις γιατί δεν είσαι καλός είναι θεμιτό. Θεωρώ ότι είχαμε τον πλήρη έλεγχο, αποτέλεσμα δεν πήραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Θα ήθελα να σταθώ για την ομάδα και τη διοίκηση, που έχουν κάνει τα Ψαχνά και την Εύβοια περήφανη. Κάποιοι πρέπει να πάψουν να την πολεμούν και να την πυροβολούν. Είναι αμαρτία από τον Θεό. Αξίζει ένα μπράβο. Είναι ανεπίτρεπτο να φάμε ένα γκολ στο 94’ έτσι πως το φάγαμε και να πουλάμε την μπάλα. Είμαστε στενοχωρημένοι για αυτό. Κοιτάμε τα επόμενα ματς», ανέφερε αρχικά.

Για το ότι δέχθηκε το γκολ στο 93’: «Στο Φωστήρα έγινε λάθος εκτίμηση και το φάγαμε, σήμερα ήμασταν σε οργανωμένη άμυνα. Δεν έχει να κάνει με θέμα συγκέντρωσης ή λανθασμένης λογικής».

Για το πώς θα διαχειριστεί την επόμενη ημέρα: «Η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, η ήττα έχει έναν πατέρα, τον προπονητή. Στην ήττα πρέπει να είσαι δυνατός και να βγεις μπροστά».