Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπύρος Χρήστου: Μετα την Αιδηψό και την Ιστιαία, διακρίνεται και στην Κρήτη


Μια μικρή αναφορά θα κάνουμε μόνο και θα στείλουμε ευχές σε ένα παίκτη που μεταγράφηκε στο πρόσφατο παρελθόν σε ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης.
Φλεβάρης 2013 - Γήπεδο Αιδηψού
Και βέβαια μιλάμε για τον  Σπύρο Χρήστου που σαν αρχηγός της «ΑΕ Ιστιαίας» βοήθησε με τον τρόπο του για την άνοδο της ομάδας της Ιστιαίας στην Α1 Κατηγορία. Η στήλη μας θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στον 27χρονο Σπύρο, τον αμυντικό και πρώην αρχηγό της ομάδας της «Ένωσης Απολλωνίου και ΑΟ Ιστιαίας» που συμμετείχε στον αθλητικό θρίαμβο της ομάδας  και στην άνοδό της από την Α2 ΕΠΣΕ στην Α1. Και βέβαια πολλά μπράβο στον Σπύρο που στη συνέχεια, στην νέα του ομάδα στην Κρήτη, βοήθησε και εκεί στην άνοδό της από την Α2  «ΕΠΣ Ηρακλείου» στην Α1.
Είναι γνωστό σε όλους στην περιοχή μας η μεγάλη επιθυμία του Σπύρου, το μεγάλο του όνειρο:  να πανηγυρίσει και την άνοδο κατηγορίας με την αγαπημένη του «ΑΟ Αιδηψού» στην οποία έχει παίξει στο παρελθόν. Η στήλη του εύχεται να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του και να είναι πάντα υγιής. Μιας και ο Σπύρος έχει επανέλθει πλήρως  από τον τραυματισμό στο πόδι του, του ευχόμαστε καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ και γρήγορα να καταφέρει να γυρίσει στην περιοχή μας.
Απο την άνοδο της ΑΕ Ιστιαίας στην Α1 ΕΠΣΕ


Φλεβάρης 2013 - Γήπεδο Αιδηψού
Μπεκιάρης Χρήστος