Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Αρτεμησιακός 2014» - Όλα έτοιμα για να μπει μπροστά η μηχανή !!! - Άρχισαν και οι "μεταγραφές" ποδοσφαιριστών



Το Καταστατικό της επανιδρυθείσης ομάδας του Αρτεμησίου πήρε την έγκριση του Πρωτοδικείου και έτσι ο «Αρτεμησιακός 2014» είναι πλέον γεγονός και υπαρκτός στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής της Βόρειας Εύβοιας, διαψεύδοντας πολλούς που λοιδορούσαν την προσπάθεια των ανθρώπων που αγωνίζωνταν εδώ και καιρό να του ξαναδώσουν ζωή.

Τη Τετάρτη 9 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένες οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο, όμως τελικά αναβλήθηκαν για λίγες ημέρες. Ο Γιάννης Κερασιώτης είναι σε εγρήγορση τις τελευταίες ημέρες για να συντονίσει και να ολοκληρώσει τα τελευταία διαδικαστικά που είναι απαραίτητα, όπως για παράδειγμα  η  αναγνώριση της ομάδας από την ΕΠΣΕ, γεγονός που θα έχει ολοκληρωθεί  μέσα στην εβδομάδα ή το αργότερο τη Δευτέρα. Ήδη τα χαρτιά της ομάδας βρισκονται στα χέρια του κ, Παπακωνσταντίνου και οι διαδικασίες προχωρούν. Η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να γίνει και με την προσωρινή διοίκηση και έτσι για λόγους οικονομίας χρόνου αναβλήθηκαν οι εκλογές, ώστε να δοθεί προταιρεότητα στην ολοκλήρωση των απαραιτήτων διαδικασιών.

Έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα ο «Αρτεμησιακός 2014» θα είναι πλέον γεγονός και θα συμμετέχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα, ενώ από τις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές για τη νέα ομάδα. Ήδη έχει γίνει προσκλητήριο, ώστε όσοι ποδοσφαιριστές θέλουν να συμμετάσχουν στο ρόστερ του «Αρτεμησικού 2014», από την ημερομηνία αυτή και μετά θα μπορούν να υπογράψουν τα δελτία τους αφού θα έχουν και την απαραίτητη αποδέσμευση της προηγούμενης ομάδας τους και θα φωτογραφηθούν με την μπλούζα της ομάδας του Αρτεμησίου.
Εμείς έχουμε ήδη έτοιμο για δημοσίευση ένα πλήρες αφιέρωμα στην ομάδα του «Αρτεμησιακού» με πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και video με συνεντεύξεις τόσο του Γιάννη Κερασιώτη αλλά και του Μπάμπη Μπαντάνη. Θα δείτε σε αυτά τις εμπειρίες και των δυο από την συμμετοχή τους στον «Αρτεμησιακό».

Μη το χάσετε αυτό το αφιέρωμα που θα δημοσιεύσουμε την ερχόμενη εβδομάδα για να μάθετε ή να θυμηθείτε μαζί μας την μοναδική πορεία του «Αρτεμησιακού», της μοναδικής ομάδας τής Βόρειας Εύβοιας που έχει αγωνιστεί στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα σήμερα έκανε στο διαδίκτυο την ακόλουθη ανακοίνωση που αναδημοσιεύουμε:

OI METΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ 2014, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. (σσ 9/7/2014)
ΟΣΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ, ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΟΣΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΟΜΑΔΑ, ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ (ΠΑΘΟΛΟΓΟ).
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΣΤΟ ΤΗΛ. 6977986794..



Mπεκιάρης Χρήστος