Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιώργος Τσιβίκας: Από τους πιο γρήγορους επιθετικούς στην Εύβοια. Αφιέρωμα

Από τους πιο γρήγορους επιθετικούς που έχει αναδείξει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Ένας σκόρερ που όταν βρεθεί μέσα στην περιοχή σπάνια αστοχεί και ένας ήρεμος και σπάνιος χαρακτήρας. Αθλητής με τα όλα του. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιβίκα που πριν λίγο καιρό μας έκανε όλους υπερήφανους όταν πέτυχε το νικητήριο γκολ της Μικτής Ευβοίας στο 43' με την Σκωτία στην Σλοβενία και μας έδωσε την νίκη.
Το Μετόχι Κηρέως ένα από τα ομορφότερα χωριά του Νομού μας είναι ο τόπος καταγωγής του Γιώργου Τσιβίκα. Και ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του που έπαιζε κι αυτός ποδόσφαιρο ο Γιώργος ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών επίσημα το ποδόσφαιρο. Το 1998 έβγαλε δελτίο ποδοσφαιρικής ιδιότητας και εντάχθηκε στο δυναμικό της Αναγέννησης Μαντουδίου, όπου για μια εξαετία αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας.Την περίοδο 2004-2005 πήρε μεταγραφή για τον Ακράτητο Κεχριών αλλά τον επόμενο χρόνο επέστρεψε στην ομάδα που ξεκίνησε την Αναγέννηση Μαντουδίου όπου έμεινε μέχρι το μέχρι το 2007.


Ο επόμενος σταθμός του Γιώργου Τσιβίκα είναι ο Ατρόμητος Βασιλικών 2007-2009 όπου αγωνίζεται για μια διετία και μάλιστα ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας κάνοντας αυτό που ξέρει καλά.
Να σκοράρει. Μετά την λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς του 2008-2009 γίνεται στόχος πολλών ομάδων και ο Γιώργος κατηφορίζει και μεταγράφεται στην Καστέλλα την ομάδα του Νίκου Κιαπέκου που γρήγορα τον εμπιστεύεται και γίνετε κεφάλαιο για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.Στην Καστέλλα αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2012 ενώ την επόμενη χρονιά ο ΑΟ Λουκισίων είναι η ομάδα που τον εντάσσει στην δύναμη της.


 Εν το μεταξύ συνεχίζει με αμείωτη ένταση να σκοράρει και μάλιστα την φετινή χρονιά που πέρασε με 15 γκολ ήταν στην πρώτη τετράδα των σκόρερ στην Εύβοια.Και ο Γιώργος Τσιβίκας συνεχίζει και την επόμενη περίοδο 2014 -2015 θα τον δούμε στους αγωνιστικούς χώρους με τα χρώματα της νεοφώτιστης ΑΕ Μακρυκάπας που πήρε την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία.Ο πρώτος του δάσκαλος ήταν ο Δήμος Σακλάρας που του έμαθε τα πρώτα μυστικά της μπάλας, ενώ και ο Νίκος Κιαπέκος ήταν ο προπονητής που τον εμπιστεύθηκε κάτι που έδωσε στον Γιώργο Τσιβίκα μεγάλη αυτοπεποίθηση για την επιτυχημένη του καριέρα.

Άσχημες στιγμές δεν είχε σε όλη την διαδρομή του. Είχε όμως στιγμές που θα τις θυμάται για πάντα και είναι πολύ πρόσφατες με την Μικτή Ευβοίας στην Σλοβενία και ήταν η συμμετοχή του στο Region cap, μιας από τις ομορφότερες εμπειρίες της καριέρας του και βέβαια αποκορύφωμα στην Σλοβενία το γκολ που σημείωσε στο 43' στον αγώνα με την Σκωτία που έδωσε στην Εύβοια την νίκη και την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωτιά στον επόμενο και τελευταίο αγώνα της Μικτής.Αυτός είναι ο Γιώργος Τσιβίκας ένας αθλητής με όλη την σημασία της λέξεως και ένας σπάνιος χαρακτήρας. Καλή συνέχεια θα είναι η ευχή όλων μας και να μας χαρίζει ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και πολλά γκολ για την ομάδα του.



Δείτε ποδοσφαιρικές στιγμές του Γ. Τσιβίκα