Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τουρνουά 5Χ5 στις Ροβιές - Η ομάδα ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ πήρε τον τίτλο κερδίζοντας το ΒΥΖΑΝΤΙΟ με 6-4


Έπεσε χθές η αυλαία στις Ροβιές για το τουρνουά 5Χ5, βρίσκοντας πρωταθλητές την ομάδα των ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ από τις Ροβιές και δεύτερους την ομάδα του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ Νέου Πύργου.
Το τουρνουά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και του χρόνου θα πραγματοποιηθεί το 5ο σε σειρά. Τα παιδιά των Ροβιών διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση υπο την αιγίδα του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
Τώρα για τον τελικό του τουρνουά έχουμε να πούμε πως  οι ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ κέρδισαν το Βυζάντιο με 6-4 και έτσι κατέκτησαν για πρώτη φορά την πρώτη θέση.
Το παιχνίδι ήταν καλό ποιοτικά και το Βυζάντιο προηγήθηκε με 1-0 αιφνιδιάζοντας τους ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ. Τα παιδιά από τις Ροβιές ανέπτυξαν πρωτοβουλία, είχαν συνεχείς τελικές προσπάθειες αλλά σκόνταφταν συνεχώς σε έναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Τσαϊνη, ο οποίος σταματούσε κάθε φάση που κατέληγε προς την εστία του. Ως το 15ο λεπτό περίπου .όπου ο Καλλίτσης ισοφάρισε, ο Τσαϊνης φαινόταν ανίκητος.
Η ισοφάριση του "Μαλιάπα" έδιωξε το άγχος από τους νεαρούς των ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ που με ένα εκρηκτικό 7λεπτό (15'-22') πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τον Μακρή είχαν τουλάχιστον 3 ακόμη κλασικές ευκαιρίες να ανεβάσουν το σκορ (αλλά σκόνταφταν στον "κέρβερο" Τσαϊνη), και έτσι οδηγηθήκαμε στο ημίχρονο με τους ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ να προηγούνται με σκορ 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Το Βυζάντιο με μια επική αντεπίθεση, αρχικά μείωσε σε 3-2 με τον Ντέντη, στην συνέχεια ισοφάρισε με το Σταματόπουλο και ολοκλήρωσε την ανατροπή με δεύτερο γκολ του Σταματόπουλου, γυρίζοντας το σκορ από 3-1 σε 4-3. Από το σημείο εκείνο και μετά, οι ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα, έτρεξαν, κυνήγησαν όλες τις φάσεις, έκαναν ευκαιρίες αλλά είτε ο λαβωμένος (έπαιζε με πόνους στον καρπό και το μετακάρπιο από το πρώτο ημίχρονο) Τσαϊνης είτε τα δοκάρια σταματούσαν τις επιθέσεις τους .
Έτσι οι ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ ισοφάρισαν αρχικά με φάουλ, ενώ η αποβολή του Φενερλή άλλαξε την ισορροπία της άμυνας του Βυζαντίου με αποτέλεσμα, οι ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ να σκοράρουν το πέμπτο τους γκολ, ενώ η δεύτερη αποβολή του Στεφανή τους υποχρέωσε να αγωνιστούν με 4 παίκτες αφού δεν υπήρχε αντικαταστάτης.
Το Βυζάντιο δεν τα παράτησε, κυνήγησε με σθένος την ισοφάριση (έστω και με 4 παίκτες)έκανε 2 κλασσικές ευκαιρίες και σχεδόν στη λήξη (και ενώ είχε προηγηθεί και η αποβολή του Καψάλα των ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ), κέρδισε φάουλ. Ο Σταματόπουλος το εκτέλεσε, η μπάλα αποκρούστηκε και στην πορεία της φάσης ο Ζουζουλής διαμόρφωσε το τελικό 6-4.
Α. Τσαϊνης
Γ. Ντέντης
Οι ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ αναδείχτηκαν πρωταθλητές, είχαν δύο ποδοσφαιριστές πρώτους σκόρερ με 23 γκολ (Σ. Μακρής και Δ. Ζουζουλής), την καλύτερη επίθεση με 63 γκολ και το Βυζάντιο πήρε το κύπελο της δεύτερης θέσης, είχε τον δεύτερο σκόρερ του τουρνουά Ντέντη με 22 γκολ ενώ είχε και την 7η θέση με τον Σταματόπουλο να έχει πετύχει 12 Γκολ. Επίσης το Βυζάντιο είχε την καλύτερη άμυνα του τουρνουά με παθητικό 11 γκολ και την προσωπική διάκριση για τον Ανδρέα Τσαϊνη ως πολυτιμότερου παίκτη (μια διάκριση που συνήθως προέρχεται από την ομάδα των νικητών, αλλά ο τερματοφύλακας του Βυζαντίου ήταν πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ).
Η ομόφωνη γνώμη των ΓΙΑ ΠΑΝ ΣΑ ΠΑΝ για την ψήφιση του τερματοφύλακα του Βυζαντίου ως M.V.P. καταδεικνύει και το μέγεθος της εμφάνισής του!
Εν κατακλείδι οι δύο ομάδες έφτασαν δίκαια στον τελικό, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου για την απόδοσή τους, και ο τελικός με τις απανωτές ανατροπές και την εξαιρετική διακύμανση του σκορ δικαίωσε την ποιότητα που έδειχναν οι "πολλά υποσχόμενη" αγωνιστική παρουσία τους.