Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλική ήττα ο Ηρακλής Ψαχνών απο τον Λεβαδειακό

Προφανώς και δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα και να πεί κανείς  αν είναι έτοιμη η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών βλέποντας το πρώτο και πιο δυνατό φιλικό, τη Δευτέρα (04/08) το απόγευμα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Εύβοιας στη Football League φάνηκε πιο ανέτοιμος και πιο νωθρός σε σχέση με τον σύλλογο της Λειβαδειάς, ο οποίος αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα χάνοντας πολύ εύκολα με 4-0 και είναι λογικό αφού η προετοιμασία της ομάδας της Εύβοιας ξεκίνησε πριν δέκα μέρες περίπου.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Λεβαδειακός μπηκέ δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από την αρχή,  ποιος θα κάνει κουμάντο στο σημερινό φιλικό, αν και σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν πολύ κακό και άναρχο.

Ακόμα κι έτσι όμως ο Λεβαδειακός έδειξε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκα και έβαλε πολύ νωρίς τις βάσεις για να πάρει εύκολα τον αγώνα αφού στο 7ο λεπτό με σουτ ο Μιλοσάφλιεφ  άνοιξε το σκορ για τους Βοιώτες. Το 0-2 το πέτυχε με έξοχη ατομική ενέργεια ο Ορτέγκα στο 33ο λεπτό, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Γουόρντνεν έκανε το 0-3 για την ομάδα της Λειβαδειάς . To 0-4 έκανε με κοντινή κεφαλιά ο Παππάς στο 88’


Από πλευράς δηλώσεων ο Σάββας Παντελίδης είπε μεταξύ άλλων: Ήταν μια καλή ευκαιρία να δω κάποια στοιχειά τακτικά όσων αφόρα τα επιθετικά κομμάτια. Σίγουρα βοήθησε ότι αντίπαλος άργησε να ξεκινήσει προετοιμασία και ότι δεν έχει πάρα πολύ πλούσιο υλικό. Περιμένουμε ένα δυο παίκτες ψάχνοντας να βρούμε το καλύτερο για την ομάδα

Επίσης δηλώσεις έκανε και ο Ηλίας Κωτσιος: Ήταν ένα φιλικό το οποίο το είδαμε σαν προπόνηση. Πιστεύω ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το στοίχημα είναι να παρουσιαστούμε καλοί στο πρωτάθλημα.

Για τον Λεβαδειακό ξεκίνησαν τον αγώνα οι: Μοσχονάς, Τόμας, Κώτσιος, Πρόιτς, Μαχαίρας, Ζίτο, Κονέ, Ρ. Γκομεζ, Ουόρντεν, Μιλοσάβλιέφ, Α. Ορτέγκα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στρατηλάτης, Παππάς, Γιάντσης, Αποστολόπουλος, Θέος, Μάγκας και Σκέμπης.

Και για τον Ηρακλή Ψαχνών: Μελίσσας, Μπακομήτρος,  Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Κοτίτσας, Σικαλιάς, Αγιάρνα Μεντί Φλίγκος και Πατσατζόγλου. Έπαιξαν και οι Ντούμας, Πολίτης, Μυλωνάς, Διλαβέρης, Στρατομήτρος, Ρόγκας, Γεωργόπουλος και Αργυρίου.