Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εντυπωσιακός ο πρώτος ημιτελικός στο Αυλωνάρι. Η ομάδα Κροκόδειλοι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Εντυπωσιακός ήταν ο πρώτος ημιτελικός του Τουρνουά Μπάσκετ Αυλωνάρι 2014 που κρίθηκε στην παράταση όπου η ομάδα Κροκόδειλοι πήραν την νίκη και το εισιτήριο για τον τελικό της Τετάρτης, ενώ η ομάδα του  Alpha Group θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Alpha Group      -         Κροκόδειλοι 79 - 85


Εξαιρετικό το ξεκίνημα για το Alpha Group που βρήκε εκτός ρυθμού τους Κροκόδειλους και με διαδοχικά καλάθια και τρίποντα πήρε μια διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο 12 πόντων αφού προηγήθηκε με 23-11
Δείτε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα
Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν οι Κροκόδειλοι βελτίωσαν την άμυνα τους ήταν εύστοχοι από την γραμμή των 6.75 και κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο δεκάλεπτο με 24-10 για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο 35-33 υπέρ των Κροκόδειλων.
Δείτε το δεύτερο δεκάλεπτο:
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο αγώνας έγινε ντέρμπι και με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας και από τις δύο ομάδες το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο. Δυο τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα τις τρίτης περιόδου έδωσαν διαφορά στους Κροκόδειλους άλλους 4 πόντους και το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με 21-17 υπέρ των Κροκοδείλων και σκορ αγώνα 56-50 για τους Κροκόδειλους
Δείτε το τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα:


Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο αγώνας συνεχίστηκε να είναι συναρπαστικός και το Alpha Group ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να ψαλιδίσει την διαφορά  και στα τελευταία 10'' κατάφερε να ισοφαρίσει σε 72-72 και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.
Δείτε το τέταρτο δεκάλεπτο:
Στην παράταση οι Κορκόδειλοι είχαν την ευστοχία και με ένα επί μέρους 6-0 πήραν μια διαφορά που την κράτησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της γραμματείας και τους βρήκε νικητές με 85-79 και ταυτόχρονα να είναι ο ένας εκ των δυο φιναλίστ του τελικού της Τετάρτης. Αναμφίβολα ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Παντελίδη Κυριάκο και τον Σπυρόπουλο Αντώνη




Κροκόδειλοι Γλυκός Νικ

Alpha Group  Παναγιώτου  Π
Π
Καραμπάτσος
22
Παραδείσης
14
Σέττος
32
Γιανναράκος
-
Καλυγιώργης
-
Ποθητάκης
2
Κουτέλος
-
Απίκος Νικ
12
Τσικλιδής
-
Ζούκας 
28
Μπασινάς Χρ
4
Παναγιώτου
-
Θεοδώρου
-
Φρατζέσκος
3
Εμανωλίδης
-
Προκοπίου
2
Δήμος
10
Αποστόλου
2
Μπασινάς Πετρος
2
Απίκος Αντ
16
Σαμοθράκης 
-
Κυριζής 
-
Σπανός
15


Φωτορεπορτάζ


>