Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παίζοντας σπουδαίο Μπάσκετ η Crazy Waters πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στο Αυλώνάρι

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο η ομάδα Crazy Waters φοβερή σε ποιότητα πήρε πανάξια το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό της Τετάρτης, απέναντι σε μια εξ ίσου καλή ομάδα την All Stars η οποία σήμερα δεν βρήκε σημεία αντίδρασης και φυσιολογικά ηττήθηκε με 30 πόντους διαφορά. Το τελικό σκορ 86-56 δείχνει και την εικόνα του αγώνα.


Crazy Waters    -   All Stars   86-56

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Crazy Waters να επιβάλουν από το πρώτο λεπτό τον ξέφρενο ρυθμό τους και με εκπληκτική ευστοχία κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 21-13.
Πιστή αντιγραφή του πρώτου ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο με τους Crazy Waters να έχουν λύσεις και να σκοράρουν ενώ από την άλλη πλευρά η All Stars είχαν εγκλωβιστεί στο εξαιρετικό παιχνίδι των αντιπάλων τους, και η διαφορά στο τέλος του πρώτου μέρους πήρε μεγάλες διαστάσεις αφού η Crazy Waters πήραν και το δεύτερο δεκάλεπτο με 22-13 κι' έκλεισαν  το ημίχρονο με 43-26 και με διαφορά 17 πόντων.
Δείτε το πρώτο ημίχρονο του 2ου ημιτελικού

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η All Stars αντέδρασε και με ένα επιμέρους 9-0 μείωσε την διαφορά στους 8 πόντους κάτι που ανάγκασε τον κόουτς να πάρει τάιμ άουτ ανακόπτοντας έτσι τον ρυθμό των All Stars. Στην συνέχεια το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι αλλά η Crazy Waters ξαναπήραν την διαφορά που είχαν στο ημίχρονο και μάλιστα την αύξησαν στους 21 πόντους. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 67-46 υπέρ της Crazy Waters.
Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα με τους Crazy Waters να φτάνουν την διαφορά στους 30 πόντους και να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά την Τετάρτη. Τελικό σκορ 86-56 υπέρ της Crazy Waters. Η ομάδα των All Stars μια εξαιρετική ομάδα σε όλο το τουρνουά θα διεκδικήσει την Τετάρτη στον μικρό τελικό το Χάλκινο μετάλλιο από την ομάδα του Alpha Group.
Δείτε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα

Crazy Waters        Ν. Βασιλείου 
Π
All Stars       Γκαρούτσος Παν.

Γυφτονικολός
12
Γρηγοράκος
14
Πανταζής
7
Γκαρούτσος
-
Συλβέστρου
8
Μπέλλος Χαρ
2
Γκρινιάρης
33
Μουρίκης
-
Μπίρμπας
-
Σιδερίδης
7
Βασιλείου Δημ
6
Τσιρόπουλος
10
Κόκκορης
-
Ιωαννίδης
-
Μπουλής
1
Γανωτής
5
Βασιλείου Βασ
2
Νασσάκης
3
Παπαδόπουλος 
-
Κανάκης
2
Τσιριμώκος
17
Μπέλλος Νικ
-


Κρητικός
13

Φωτορεπορταζ από τον 2ο ημιτελικό

>