Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εντυπωσιακός ο ΑΠΟ Καστέλλας 5-0 την Σκύρο













Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Ευβοίας με τον αγώνα να ξεκινάει μοιρασμένος με τους γηπεδούχους να ανοίγουν στο 10' το σκορ με  πλασέ από πολύ κοντά του Λαφαζάνη 1-0.  

Μοιρασμένο το παιχνίδι για την συνέχεια με την Σκύρο να χάνει με τον Στεφάνου την ευκαιρία να ισοφαρίσει, ενώ στο 41' εξ επαφής ο Λαφαζάνης χάνει μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνει το 2-0.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα της Καστέλλας να προηγείται με το γκολ του Λαφαζάνη 1-0 με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και την υπεροχή.

Στην επανάληψη η Καστέλλα μπήκε δυνατά έχασε μια ευκαιρία στο 48' και στο 52' με τον Μαντά ύστερα από πάσα του Μήτρου σκόραρε για δεύτερη φορά 2-0.
Κατεύρεσε για την συνέχεια η ομάδα της Σκύρου και μέσα σε δύο λεπτά η Καστέλλα πέτυχε άλλα δύο γκολ.
Στο 66' ο Γκάβαλης με πλασέ έγραψε το 3-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Μαντάς με σουτ έξω απ΄την περιοχή διαμόρφωσε το 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Καστέλλας.
Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε και στο 81' ο Μήτρου έγραψε με δυνατό σουτ το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα με την Καστέλλα να κάνει εντυπωσιακή πρεμιέρα.


                  ΑΠΟ Καστέλλας
                 ΑΟ Σκύρου
Κηρόπουλος
Γιόλος
Γιούλης
Χιώτης Μ
Ταψής
Χιώτης Γ
Ταυρής
Κυριακόπουλος (86' Παναγιώτου)
Ράζος (80' Ματράκας)
Τσελέπης
Κεχαγιάς
Ξανθούλης (90' Καρμπίνης)
Γκάβαλης (74' Σπανός)
Μανωλάκης ( 54' Μαντζουρανάκης)
Μήτρου
Καράκωστας
Λαφαζάνης
Δαλακλίδης
Μαντάς
Στεφάνου
Ζήσης (58' Μπαλαμπάνης)
Μοκάκου