Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ποδαρικό με το δεξί για τον Παντριαδικό

Από το 1ο κιόλας λεπτό φάνηκε ότι στην Τριάδα όλα θα κρινόντουσαν στο γκόλ. Οι δυο ομάδες παίζοντας δυνατά, προσπάθησαν να ελέγξουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής που θα τους έδινε την δυνατότητα να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Η Τριάδα στο 8ο λεπτό θα χάσει την 1η ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ όταν το σουτ του Καλοχωρίδη, έφυγε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Ευσταθίου. Η ομάδα των Λουκισίων, θα ισοφαρίσει τις ευκαιρίες στο 22,΄με την κεφαλιά του Σεινταρά από το ύψος της περιοχής να φεύγει άουτ. Στο 28΄καταγράφεται η μεγαλύτερη ευκαιρία του1ου ημιχρόνου και αυτή ανήκει στην Τριάδα. Ο Σαρρής με εκτέλεση φάουλ από δεξιά ,θα φέρει την μπάλα στην περιοχή των Λουκισίων η άμυνα των οποίων θα απομακρύνει, αλλά αυτή θα στρωθεί στον Γκρινιάρη που με δυνατό ευθύβολο σούτ θα τραντάξει το δοκάρι του Ευσταθίου. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου τα Λουκίσια  λίγο έλειψε να πάρουν κεφάλι στο σκόρ μετά την αμυντική ολιγωρία της Τριάδας , αλλά η έγκαιρη επέμβαση του Ντελέκου στα πόδια του Βαρσαμά αποσόβησε τα χειρότερα. Η φάση πού έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 62.΄Μετα την εκτέλεση κόρνερ για την Τριάδα, η μπάλα θα φτάσει στον Καραντάκη που με δυνατό συρτό σούτ θα γράψει το 1 - 0 που ήταν και το τελικό σκόρ της αναμέτρησης. Για την συνέχεια του παιχνιδιού ,
 η Τριάδα διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ ακόμη και όταν έμεινε με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Κουρούπη με 2η κίτρινη.






Παντριαδικός (Παπαθεοδώρου)
Ντελέκος, Καραμπέτσος(Βαρτζής), Γκρινιάρης, Κουρούπης(74΄αποβ.)Σταύρου, Σαρρής, Χασάνδρας Γ, Καλοχωρίδης, Καραντάκης(Π¨Κωσταντίνου), Γκούμας, Χασάνδρας Δ(Κατσίκης )

Α.Ο Λουκισίων (Ταυταρίδης)
Ευσταθίου, Μπαιμπάκης, Ντοβίνος, Ντελής, Φρούσης, Καρβέλης, Σεινταράς(Αποστόλου), Κουτσαυλής, Βαρσαμάς, Ελευθερίου, Λουκατσίκος.