Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η επιστολή παραίτησης του Κών/νου Κιούση από την ΕΠΣ Ευβοίας

Επιστολή παραίτησης
  του Κων/νου Κιούση                                                                                                                                             ΠΡΟΣ   ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ


Κύριε Πρόεδρε:

Μετά από όσα ειπώθηκαν στην τελευταία Γεν. Συνέλευση και καθημερινά γράφονται η ακούγονται από τα ΜΜΕ γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και σε ραδιόφωνα για διάφορα θέματα που απασχολούν την Ένωση μας και γενικότερα το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι λέγονται πράγματα τα οποία δεν εκπροσωπούν τα όσα όλοι μαζί σαν ομάδα σχεδιάσαμε και ξεκινήσαμε να κάνουμε πράξη εδώ και μια δεκαετία περίπου.
Για το θέμα που αφορά αποκλειστικά εμένα και την απομάκρυνση μου από την ομάδα πιθανόν να φταίω εγώ ( η ιστορία θα το δείξει) θα φανεί στην πορεία.

Όσο για το θέμα του καταστατικού για το οποίο γίνεται και η μεγαλύτερη αντιπαράθεση οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το χειριστήκαμε με τον πλέον σωστό τρόπο ( κατά την άποψη μου) και γι' αυτό έχω ευθύνες και αναλαμβάνω όσες μου αναλογούν.
Πράγματι στην Γεν. Συνέλευση στις 3-9-2012 υπήρξε θέμα τροποποίησης  του καταστατικού. Κάποιοι παράγοντες όμως αντέδρασαν ειδικότερα με το άρθρο που αφορούσε τις εκλογές  και διότι δεν τους είχε κοινοποιηθεί έγκαιρα σχέδιο του νέου καταστατικού.
Έτσι λοιπόν είπαμε ότι θα αναρτηθεί στο site της Ένωσης το τροποποιημένο σχέδιο του καταστατικού και όσα Σωματεία επιθυμούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους.
Δεν πήραμε όμως καμιά απόφαση για το αν γίνει εκ νέου Γ.Σ η όχι.
Μετά από δυο μέρες νομίζω αναρτήθηκε στο site σχέδιο του καταστατικού και ζητήθηκε από τα Σωματεία να υποβάλουν τις προτάσεις τους. Στην συνέχεια κατατέθηκε από τον δικηγόρο κ. Γιαννούλη το καταστατικό στο Πρωτοδικείο. 
Δεν έγινε όμως δεκτό διότι δεν υπήρχαν οι υπογραφές όλων των παραγόντων που βρισκόντουσαν στην Γ.Σ όπως ζήτησε ο Πρωτοδίκης. Έτσι το θέμα <<πάγωσε>>.

Μετά λοιπόν από ένα χρόνο και ενώ δεν ήμουν πλέον Γ.Γ της Ένωσης χωρίς να έχει συζητηθεί τίποτα στο ΔΣ γίνεται η τροποποίηση του καταστατικού.
Από το σημείο αυτό και μετά άρχισαν αντιπαραθέσεις με παράγοντες οι οποίοι δεν συμφωνούσαν με το νέο καταστατικό και ιδιαίτερα με το άρθρο που αφορούσε τις εκλογικές διαδικασίες.
Κατόπιν αυτού και επειδή δεν είχα συμμετοχή στην τελευταία διαδικασία τροποποίησης του καταστατικού για λόγους αρχής υποβάλω την παραίτηση μου από την θέση του εκλεγμένου μέλους του ΔΣ.
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΔΣ για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας.
Επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό της Ενωσης, την διευθύντρια κ ΒΑΣΩ ΗΛΙΑ και τις κυρίες ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΧΡΥΣΟΥΛΑ   ΖΩΗ για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και σαν Γ.Γ και σαν απλό μέλος του Δ.Σ.