Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ιστιαίας – Δόξα Προκοπίου: 3 – 0 - με νίκη και το δεύτερο φιλικό με τη "Δόξα"


Το πρώτο επίσημο φιλικό της παιχνίδι έδωσε χτες η ομάδα της «ΑΕ Ιστιαίας» στο γήπεδό της. Αντίπαλος ήταν για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών η «Δόξα Προκοπίου» και όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και χτες η ομάδα της Ιστιαίας έφυγε με νίκη, «κερνώντας» τους αντιπάλους της και πάλι με τρία γκολ.
Η ομάδα του Λάμπρου Σπίντζου χρησιμοποίησε όλα τα μεταγραφικά της αποκτήματα και έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, «υποσχόμενη» έτσι ότι θα δούμε πολύ καλά παιχνίδια φέτος.
Σίγουρα ήταν πολύ καλύτερη από την ομάδα του Προκοπίου, πιο στιβαρή και πιο αποτελεσματική, πράγμα που άλλωστε το δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα.
Το πρώτο γκολ ήλθε πολύ νωρίς, στο 11ο λεπτό συγκεκριμένα, από τον Ηλία Στεργίου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μαρίνος Τούσερτ βρέθηκε σε κενή εστία και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους.
Στο 52΄ ο Γαβριήλ κατάφερε με δυνατό σουτ να βρει για δεύτερη φορά τα δίχτυα του Παμφίλη, ενώ στο 73’  ο Ηλίας Στεργίου κατάφερε να πετύχει το δεύτερό του γκολ στο παιχνίδι, γράφοντας το  3 – 0.
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ανέστης έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά στο 63’, αφού από τα εννιά μέτρα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν  και κατάφεραν να πετύχουν γκολ που όμως ακυρώθηκε σαν οφσαιτ.

Διαιτητές: Αντώνης Λιαγκάκης - Διονύσης Παυλάτος
Α.Ε. Ιστιαίας (Λάμπρος Σπίντζος)
Καρατσόλιας, Περήφανος Γ, Καλιβάτσι, Αντωνίου, Τριανταφύλλου Σ, Τόουρφρε, Στεργίου Η, Γοργομάτης Ν, Ανέστης Χ, Βασιλείου, Τούσερτ,  Μπιμπάι, Κατσικόγιαννης, Γαβριήλ, Ανέστης Β, Γοργομάτης Α, Δήμου, Στεργίου Α, Αγγελόπουλος, Τριανταφύλλου Α, Μουρίδης.
Δόξα Προκοπίου (Διαμαντής Κουτσουφλάκης)
Παμφίλης, Μορφούλης Γ, Πουλιπούλης, Πεπές, Ανδρέου Α, Δασκαλόπουλος, Ανδρέου Σ, Μορφούλης Α, Κουτσουφλάκης Ι, Δρομούσογλου, Δημάκος, Μούντριζας, Γεωργίου, Σταμούλος, Ανδρέου Α.Ι., Καλάης, Ριζόπουλος.

Μπεκιάρης Χρήστος

(Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω)