Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρόκριση για τον Νηλέα Νεοχωρίου

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ευβοίας πήρε ο Νηλέας Νεοχωρίου που νίκησε στο Δημ Γήπεδο Νεοχωρίου τον Ταμυναϊκό με 3-0.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Νηλέα να επιβάλει τον ρυθμό του να σημειώνει δυο γκολ στο πρώτο ημίωρο αιφνιδιάζοντας τον Ταμυναϊκό που στο πρώτο μέρος είχε μόνο μια φάση. Από το 22' οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Ρουμπή με κίτρινη-κόκκινη για διαμαρτυρία και εξύβριση στον διαιτητή. 
Η πρώτη φάση του αγώνα για τον Ταμυναϊκό με τον Σταμέλο στο 3' που σούταρε ελάχιστα άουτ από πλάγια δεξιά 
Στο 9' ο Ρέτσας εκτέλεσε φάουλ ο Ντουρέκας απέκρουσε, του ξέφυγε η μπάλα και ο επερχόμενος Κότσαρης Γ την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0 (VIDEO).
Στο 29' οι γηπεδούχοι άλλαξαν τέσσερις μπαλιές μέσα στην περιοχή με τελικό αποδέκτη τον Παπακωνσταντίνου που από το σημείο του πέναλτι κεραυνοβόλησε τον Ντουρέκα για να γράψει το 2-0.
Στο 39' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζωντού έδιωξε σε κόρνερ ο Ντουρέκας. Με αυτές τις φάσεις πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια και το σκορ 2-0 υπέρ του Νηλέα.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τον Ταμυναϊκό να μπαίνει δυνατά και να πιέζει για την μείωση του σκορ.
Στο 52' έγινε μια τριπλή φάση που το δοκάρι έσωσε τους γηπεδούχους, όταν κεφαλιά το
υ Τσαλιαγκού Β έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ, στην εκτέλεση του ο Σταμέλος από κοντά πλάσαρε για να διώξουν και πάλι οι αμυντικοί σε κόρνερ και στην τρίτη εκτέλεση σουτ και το αριστερό κάθετο δοκάρι έσωσε την εστία του Κότσαρη. 
Στο 55' Σέντρα σουτ του Πιλάτη έδιωξε ο Κότσαρης σε κόρνερ.
Η πίεση του Ταμυναϊκού συνεχίστηκε αλλά μια η ατυχία μια η καλή αμυντική λειτουργία του Νεοχωρίου και μια η εμπειρία του Κότσαρη κρατούσε την εστία του Νεοχωρίου ανέπαφη.
Στο 60' πλασέ από κοντά του Σταμέλου έδιωξε σωτήρια ο Κότσαρης
Στο 72' και στην μοναδική ευκαιρία του Νηλέα είχαμε την ανατροπή του Μαστροκώστα καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μουρίκης για να κλειδώσει την νίκη πρόκριση του Νηλέα με 3-0.
Η τελευταία φάση στο 87' με το Τσαλιαγκό Β να πιάνει δυνατό σουτ ελάχιστα άουτ.
Ο αγώνας εκτός από την αποβολή του Ρουμπή είχε και την αποβολή του Τζόκα επίσης με δεύτερη κίτρινη.

Νηλέας Νεοχωρίου: Γ Κρόκος.
Κότσαρης Κ, Κότσαρης Π, ( 65' Μαστοκώστας), Τζόκας, Ζέρβας, Ζωντός Αθ, Μακρής, Ζωντός Γ( 85' Περιβολάρης, Κότσαρης Γ, Παπακωνσταντίνου( 46' Σαμαράς ) Ρέτσας, Μουρίκης.

Ταμυναϊκός: Σταματούκος Σπ.
Ντουρέκας, Γκαβός, Μάλλιος ( 46' Πιλάτης), Ντουρας, Λύκος ( 46' Τσάγκος), Ιωαννίδης, Σταμέλος, Ρουμπής, Τσαλιαγκός Β, Τσαλιαγκός Γ, Αποστόλου( 62' Κρόκος)

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και το 1ο γκολ του Νηλέα

>