Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θύελλα ο... ΑΟΧ



Άνετα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας η ομάδα του ΑΟΧ. Η ομάδα της Χαλκίδας αν και αγωνιζόταν στο γήπεδο της, τυπικά ήταν φιλοξενούμενη απο την ομάδα της Θύελλας Κοντοδεσποτίου.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου με σκορ 5-1 και χατ τρικ του Σμυρναίου, πήρε την πρόκριση στη Γ' φάση του Κυπέλλου Ευβοίας, που θα αντιμετωπίσει την Σκεπαστή.

Το σκορ για τους Χαλκιδείς άνοιξε ο Μούντριχας με αυτογκόλ στο 7' έπειτα απο σέντρα του Τζαφέρου (1-0) ενώ στο 24' έπειτα απο ασίστ του Τζαφέρου ο Μπασινάς σε αδειο τέρμα θα κάνει το 2-0. Στο 39' ο Σμυρναίος θα κάνει το 3-0 μετα απο μπαλιά του Καραμπά.


Στο 57' μετα απο σέντρα του Κωνσταντάγκα πάλι ο Σμυρναίος θα κάνει το 4-0. Στο 70' μετά απο μπαλιά του Μούντριχα και τη λάθος εκτίμηση του Οικονομίδη ο Καραχάλιος απο κοντά μείωσε σε 4-1 ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σμυρναίος έπειτα απο μπαλιά του Ντεγιάννη θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 5-1 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ

Οι συνθέσεις


Θύελλα Κοντοδεσποτίου: Βλάχος, Πριόνας, Παπαδημητρίου, Μούντριχας, Τσώκος, Κουτσαυλής, Καραχάλιος, Γκούτσιας, Μασούρης (54' Φραγκόπουλος), Πριόνας Γ., Πριόνας Β.(55' Μπίρμπας), Πεταλώτης.

ΑΟΧ: Οικονομίδης, Αναστασίου, Τζαφέρος (60' Λειβαδίτης), Καραμπάς, Γκιτζάλης (75' Σίδερης), Ευσταθίου, Μπασινάς, Τόλης, Κωσταντάκάς (60' Ντεγιάννης), Τσεκούρας, Σμυρναίος