Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βυζάντιο Ν Πύργου – Αρτεμησιακός: 2–2 Video

Σήμερα, πρεμιέρα για την Γ΄ Κατηγορία και συναντήθηκαν στο γήπεδο του Νέου Πύργου δυο ομάδες με βαριά ιστορία.

Οι γηπεδούχοι του «Βυζαντίου Νέου Πύργου» φιλοξένησαν την αναδημιουργηθείσα ομάδα του «Αρτεμησιακού» σε ένα παιχνίδι που τα είχε σχεδόν όλα. Και γκολ είχε και καλή μπάλα είχε και πολλές φάσεις, αλλά και άγχος, σκληρά μαρκαρίσματα και πολλές κίτρινες κάρτες.
Οι δυο ομάδες σε γενικές γραμμές είχαν ένα όμορφο παιχνίδι στο οποίο μιας και ήταν η πρώτη αγωνιστική, ήταν περισσότερο διερευνητικό κυρίως για τους φιλοξενούμενους.

Το «Βυζάντιο» είχε ένα μικρό προβάδισμα μιας και έχει την πολύ πρόσφατη εμπειρία του περασμένου πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τον «Αρτεμησιακό» που σαν νέα ομάδα ακόμα οι παίκτες του προσπαθούν να δέσουν σαν σύνολο.
Το πρώτο μισάωρο κύλισε με αμοιβαίες διερευνητικές επιθέσεις και από τις δυο ομάδες, χωρίς όμως  ευκαιρία για γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

33΄ Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων ήλθε με τον Σταματόπουλο να προσπερνά δυο τρεις αντιπάλους του και φτάνει μέσα στην μεγάλη περιοχή του Κερμανίδη. Από εκεί εκτελεί σουτ για τα δίχτυα, η μπάλα όμως δεν είχε καλή επαφή με το πόδι του και έτσι κατέληξε πάνω από το οριζόντιο.
35΄ Ο Κομποθανάσης τροφοδοτείτε μέσα στη μικρή περιοχή και πάλι η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
39΄ Ο Τ. Κερμανίδης χρεώνεται με πέναλτι από τον κ. Μπούρικα, το οποίο εκτελεί πετυχημένα ο Τριανταφύλλου και ανοίγει το σκορ σε 1 – 0.
45΄ Ο «Αρτεμησιακός» αντιδρά γρήγορα. Από το ύχος της μεγάλης περιοχής ο Διαμαντής βρίσκει το κεφάλι του Παπαδόπουλου που είναι κοντά στο τέρμα του Ζουζουλή και εύκολα βρίσκει τα δίχτυα του, ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.
47΄ Σε μια φάση διαρκείας, ο Δ. Χουβαρδάς στέλνει την μπάλα στο δοκάρι των φιλοξενούμενων και εκείνη επιστρέφει στον Ρούσεφ που σουτάρει για γκολ από κοντά, ο Κερμανίδης όμως απέκρουσε σωτήρια διώχνοντας σε κόρνερ.
48΄ Ο Σταματόπουλος βρίσκεται αναπάντεχα μέσα στη μικρή περιοχή έχοντας την μπάλα την οποία με δυνατό σουτ στέλνει κάτω από το σώμα του Κερμανίδη στα δίχτυα του «Αρτεμησιακού»  γράφοντας το 2 – 1.
59΄ Εκτελεί φάουλ ο Διαμαντής και με χαλαρή κεφαλιά ο Σταματάκος στέλνει την μπάλα στα χέρια του Ζουζουλή.
61΄ Οι γηπεδούχοι δέχονται αυτογκολ σε επίθεση του «Αρτεμησιακού», που όμως δεν κατακυρώνεται μετά από υπόδειξη του βοηθού για επιθετικό σε θέση  οφσάιτ.
63΄ Ο Διαμαντής σε πρώτο χρόνο σουτάρει για γκολ και ο Ζουζουλής αποκρούει και σε δεύτερο η μπάλα διεκδικείται από τους Διαμαντή και Κομποθανάση με τον πρώτο να βρίσκει τα δίχτυα και να γράφει το 2 – 2.
68΄ Ο Σταματόπουλος μοπαίνει από δεξιά και γεμίζει τον Δ. Χουβαρδά που βρίσκεται στη μικρή περιοχή του Κερμανίδη, πατάει την μπάλα, χάνει την ισορροπία του αλλά και την ευκαιρία να σκοράρει.
72΄ Ο Δ. Χουβαρδάς εκτελεί σουτ από πολύ πλάγια το οποίο και αποκρούει ο Κερμανίδης στέλνοντας την μπάλα στα πόδια του Τριανταφύλλου, το σουτ του οποίου κοντράρει σε πόδια αμυνόμενου και καταλήγει σε κόρνερ.
73΄ Ο Βασιλικιώτης δίνει στον Γίτσα που αν και πιέζεται, καταφέρνει να φτάσει σχεδόν στο ύψος του πέναλτι και ενώ είναι έτοιμος να σουτάρει, αμυνόμενος με προβολή διώχνει σε κόρνερ.
86΄ Ο Δ. Χουβαρδάς εκτελεί σουτ που αποκρούει ο Κερμανίδης, η μπάλα φτάνει στον Σταματόπουλο που με τη σειρά του σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει σε πόδια αμυνομένων και καταλήγει σε κόρνερ.

Διαιτητής: Μπούρικας
Βοηθοί: Σοφίου - Μιχελής

Βυζάντιο Νέου Πύργου (Ζουπανιώτης)

Ζουζουλής, Σουρίλας, Νικολέρης (58΄ Φενερλής), Αλεξίου, Μουσέτης, Βογιατζής, Σταματόπουλος, Κομποθανάσης (73΄ Μουρκιώζης), Ρούσεφ, Χουβαρδάς Δ, Τριανταφύλλου


Αρτεμησιακός (Κερασιώτης)

Κερμανίδης Ν, Καρακάξης, Κερμανίδης Τ (46΄ Μπρίκος), Σαντής, Παπαδόπουλο (84΄ Φιλάρετος)ς, Μηνάς, Στραφιώτης, Σταματάκης, Γίτσας, Διαμαντής, Μιχαήλ (46΄ Βασιλικιώτης),

Μπεκιάρης Χρήστος


Δείτε Video απο τον αγώνα

Και φωτορεπορτάζ