Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ποδαρικό με νίκη για την ομάδα της Ευβοιας!!

                 Ηρακλης Ψαχνών - Καλλιθέα 2-0
Ο Ηρακλής πριν από το σημερινό παιχνίδι δεν είχε κερδίσει ποτέ την Καλλιθέα. Μετρούσε τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, αλλά όλα αυτά μέχρι σήμερα. Στο κατάμεστο και ηλιόλουστο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών από φιλάθλους και των δύο ομάδων η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους επιθετικούς του πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη.Το πρώτο εικοσάλεπτο του ματς δεν είχε κάτι να επιδείξει πέρα από δυνατές μονομαχίες μεταξύ των δύο αντιπάλων. Η μόνη αξιομνημόνευτη φάση έγινε στο 11ο λεπτό,όταν ο Γουόρντεν ανατράπηκε από το Μπρυλάκη έξω απο τη μεγάλη περιοχή αλλα ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν απέβαλε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων μιας και ήταν ο τελευταίος παίχτης της άμυνας. Στο 23΄ ο Παγώνης έπιασε ένα φοβερο κεραυνό στη κίνηση από αριστερά αναγκάζοντας τον Μανιάτη να κάνει την επέμβαση του αγώνα στο δεξί του γάμα. Στο 37ο λεπτό του αγώνα ο Ηρακλής κατάφερε να ανοίξει το σκορ στη πρώτη ουσιαστική  επιθετική του ενέργεια.
Ο Ράντι κινούμενος έξω απο τη μεγάλη περιοχή έβγαλε μια ωραία καθετη πάσα στη πλάτη της άμυνας στο Γουόρντεν, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε το Κατσούλη κάνοντας το 1-0. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο αντίπαλοι θα πανε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ ήρθε ο Νακας στο  45΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ,που κέρδισε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος,να κάνει το 2-0 και να κλέισει με το καλύτερο τρόπο το ημίχρονο για τους Ευβοείς. Το δεύτερο μέρος βρήκε την Καλλιθέα στην επίθεση θέλοντας να μειώσει το σκορ γρήγορα. Αυτό θα είχε γίνει στο 53΄αλλά ο Παγώνης είδε το πολύ ωραίο πλασέ του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μανιάτη. Ο Ηρακλής έδωσε χώρο στη Καλλιθέα και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να φτάσει στο τρίτο τέρμα. Στο 71΄ο Γουορντεν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κατσούλη αλλά  εστειλε τη μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νάκας δεν κατάφερε να νικήσει τον κιπερ της Καλλιθέας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχης. Ένα λεπτό μετά και συγκεκριμένα στο 76΄ο Μπρυλάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη καρτα στη συμπλοκη που ειχε με το Ραντι. Τελευταία αηιοσημείωτη φάση εγινε στο 91΄αλλα το πλασε του Σταματακου κοπηκε με πολυ ωραια προβολη απο τον Παπαδοπουλο.
Το τελευταιο σφυριγμα βρηκε τους γηπεδουχους να πανηγυριζουν μια μεγαλη νικη που τους δινει κινητρο και δυναμη για τη συνεχεια. Αξίζει να αναφερουμε πως με τους φιλοξενουμενους αγωνιστικαν και τρεις Ευβοεις ποδοσφαιριστες. Βασικος ηταν ο τερματοφυλακας  Κατσουλης και ο πρωτος σκορερ της περσινης Α1 Ευβοιας Νικος Σταματακος οι οποιοι ειχαν πολυ καλη παρουσια. Ο έταιρος Ευβοέας και δευτερος σκορερ της περσινης Α1 Βεζιρτζογλου περασε αργα στο ματς και δεν προλαβε να δειξει κατι.

Ηρακλης Ψαχνων:(Κουτσης)
Μανιατης,Παλαιολογος, Μπακομητρος, Παληγιωργος, Παπαδοπουλος, Ραπτακης, Γκεμισης, Νακας (83΄Σικαλιας), Φλιγκος (64΄Ποσινκοβιτς), Γουορντεν, Ραντι (88΄Λομπα Φαριας)

Καλλιθεα:(Ηλιοπουλος)
Κατσουλης, Λεβεντης, Παγωνης, Νικολαου (66΄Μιχαλοπουλος), Μπρυλακης, Ρουσακης, Κατσικογιαννης (52΄Τσιπρας), Μπελης, Πιτερας (73΄Βεζιρτζογλου), Αλβες, Σταματακος

Ρεπορταζ: Διακομόπουλος Γιώργος