Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολα η Ακαδημία τους Παπάδες 4-1

Ευρεία νίκη πέτυχε η «Ακαδημία Ιστιαίας» μέσα στο γήπεδο της Ιστιαίας επί της ομάδας των Παπάδων, με χατ-τρικ του Μπερμπεράι που πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ για τους γηπεδούχους και τους έδωσε την άνεση να παίξουν στη συνέχεια με την ψυχολογία του νικητή.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και πολλές ιδιαιτέρες φάσεις αν και οι δύο ομάδες προσπάθησαν με εισόδους στην αντίθετη άμυνα να βρουν χώρους, χωρίς όμως να έχουν ευτυχή κατάληξη.
Ελτον Μπερμπεράι

Στο 36΄ ήλθε το πρώτο γκολ του Έλτον Μπερμπεράι για την «Ακαδημία» ο οποίος με ένα ευθύβολο και δυνατό σουτ λίγο κάτω από την σέντρα, βρήκε τα δίχτυα του Μάρκου και έγραψε το 1 – 0.
Η «Ακαδημία» μπήκε με άλλο αέρα στο δεύτερο μέρος του αγώνα και βρέθηκε στην περιοχή του Μάρκου αρκετές φορές, άλλες με ευτυχή κατάληξη και άλλες όχι.
Στο 47΄ ο Αχιλλέας Δαρζέντας βρίσκεται από δεξιά και γεμίζει τον Μπερμπεράι που κοντρολάρει με ψυχραιμία την μπάλα μέσα στην περιοχή και από κοντά σουτάρει και εύκολα γράφει το 2 – 0.
Στο 55΄ και πάλι ο Αχιλλέας Δαρζέντας δίνει στον Κουκούρα που πραγματοποιεί μια από τις … καθιερωμένες του επελάσεις και φτάνοντας στα πλάγια της περιοχής του Μάρκου, βρίσκει με πλασσε τον Μπερμπεράι, που τριπλασιάζει τα σημερινά του τέρματα και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Γ. Βογιατζή  με 3 – 0.
Στο 60΄ ο Τάσος Ψύλλος με μια όμορφη κεφαλιά βρίσκει για τέταρτη φορά τα δίχτυα του Μάρκου κάνοντας το 4 – 0.
Στο 61΄ ο Θανάσης Ψύλλος εκτελεί φάουλ και με δυνατό σουτ αιφινιδιάζει τον Δαμάσκο που αν και πέφτει σωστά, δεν σώζει την εστία του από το «γκολ τιμής» των Παπάδων.
Στο 70΄ δόθηκε η ευκαιρία στον Μπερμπεράι να κάνει τέσσερα τα σημερινά του τέρματα, όταν ο Α. Δαρζέντας του δίνει την μπάλα και εκείνος μπαίνει στην περιοχή με τον Μάρκου να περιμένει το σουτ που όμως δεν ήλθε. Και αυτό γιατί ο Έλτον θέλησε να δώσει το γκολ στον αρχηγό της Ακαδημίας, τον Νίκο Παπανδρέου, που ήταν στο απέναντι δοκάρι. Στην πορεία της μπάλας όμως μπήκε το πόδι αμυνόμενου που την έδιωξε σε κόρνερ.

Ακαδημία Ιστιαίας
Δαμάσκος, Κρυσταλλόγιανης, Καλαμπόκας, Παπανδρέου Ν, Αρσενόπουλος (57΄ Γιαντζής), Αφένδρας, Κουκούρας, Σιάνος, Ψύλλος Α, Δαρζέντας Α (62΄ Γαβριήλ), Μπερμπεράι

ΑΟ Παπάδες
Μάρκου, Γεωργίου, Καλύβας, Αφένδρας, Αντωνίου, Δημητρίου, Ψύλλος Θ, Φεργανδής, Ραβανός, Παπανδρέου Δ, Γιαννακάρας

Διαιτητές: Καλαμάτας, Βλάχος, Δάλλας

Μπεκιάρης Χρήστος

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας ΚΛΙΚ στην πιο κάτω μεγάλη φωτογραφία