Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτη φετινή νίκη ο ΑΟ Κοσκίνων

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας έκανε ο ΑΟ Κοσκίνων και μάλιστα εκτός έδρας. Επιβλήθηκε στο Δημ γήπεδο ''Ν Κούκης'' του Αυλωναρίου της τυπικά γηπεδούχου Άρτεμις Αγίου Γεωργίου με 1-0.
Πιο επιθετική η Άρτεμις στο πρώτο ημίωρο, είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά στις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε απείλησε τα Κόσκινα στο 19' σε κεφαλιά του Μούντριχα που έφυγε άουτ και στο 21' με πλασέ του Παπαρήγα ελάχιστα άουτ. 
Δυο φάσεις είχαν όμως και τα Κόσκινα, στο 29' σε κεφαλιά από κοντά του Ν Δημολιάνη έδιωξε με τα πόδια ο γκολκίπερ της Αρτεμις και στο 35' δυνατό σουτ του Β. Δημολιάνη ελάχιστα άουτ.
Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έστειλε τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με τα Κόσκινα να αρχίζουν να μπαίνουν στην περιοχή του Ζαχαριά και να χάνουν ευκαιρίες.
Στο 52' ο Κερασιώτης πλάσαρε με δυνατό πλασέ για να μπλοκάρει ο Ζαχαριάς.
Στο 56' Σουτ από πλάγια του Κερασιώτη έδιωξε με γροθιές ο Ζαχαριάς.
Στο 60' τα Κόσκινα άνοιξαν το σκορ όταν ο Β. Δημολιάννης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Στο 70' Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Β. Δημολιάννη που δέθηκε μπαλιά από τον Πηλιχό και μόνος του απέναντι από τον Ζαχαριά πλάσαρε άουτ.
Στις καθυστερήσεις ο Πηλιχός πλάσαρε τετ-ατε και η μπάλα βρήκε στην ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού στην συνέχεια στην ρίζα του δεξιού δοκαριού και κατέληξε άουτ.
Η μοναδική ευκαιρία για την Άρτεμις στο 86' όταν μετά από κόρνερ ο Αντώνενας με διπλή προσπάθεια έδιωξε την μπάλα με γροθιές..
Καλή η διαιτησία του κ Δανιηλίδη και των βοηθών του Λαμπρόπουλου και Σκαρμούτσου.

Αρτεμις Αγ. Γεωργίου: Καντάρης
Ζαχαριάς, Μωραϊτης, Σούτι, Δαριβέρης, Βασιλείου, Μούντιχας Δ, Μούντριχας Πρ, Φούντης ( 59' Μπέλλος), Χροναίος, Τσιρέκας, Παπαρήγας.

ΑΟ Κοσκίνων: Θεοδώρου.
Αντώνενας, Περήφανος ( 70' Δημολιάνης Ι), Μπουραντάς, Δημολιάνης Ταξ, Δημολιάνης Ν, Βυργιώτης, Κερασίτης( 89' Τσούτης,), Μπιμπής, Δημολιάνης Β ( 87' Μπουραντάς Στ), Πηλιχός, Μανδύλης.

>