Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Περίπατος για την «Ακαδημία» 7–3 τον Βουτά


Mπορεί η βροχή να σταμάτησε το πρωί στην Ιστιαία, αλλά στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης μετά τις 4.00 το μεσημέρι, συνεχίστηκε με τη μορφή γκολ αφού η ομάδα της «Ακαδημίας Ιστιαίας» φιλοδώρησε τον Βουτά με επτά ( 7 )  γκολ και  μετέτρεψε το σημερινό παιχνίδι από τοπικό ντέρμπι σε παιχνίδι - περίπατο και μάλιστα από πολύ νωρίς.
Η Ακαδημία είχε την πρωτοβουλία από το πρώτο λεπτό, με κορυφαίο τον Κουκούρα να δημιουργεί όχι μόνο φάσεις αλλά και τα περισσότερα σημερινά γκολ, πετυχαίνοντας ο ίδιος ένα απο αυτά.
Η βροχή των γκολ ξεκίνησε στο 13’  με τον Κουκούρα να πλασάρει στον Έλτον Μπερμπεράι που απο κοντά γράφει το 1-0.
Στο 17’  ο Λεκοσιώτης προωθείται από δεξιά και δίνει στον Μπερμπεράι που σουτάρει για τα δίχτυα. Στην προσπάθεια να σώσει ο Σταματονικολός, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 2 – 0.


Στο 27΄ Ο Κουκούρας και πάλι πλασάρει στον Παπανδρέου που βρίσκει εύκολα τα δίχτυα του Ευαγγελόπουλου για Τρίτη φορά.
Στο 42΄ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Νταλιάνης, ο Αρσενόπουλος προσπάθησε να τη διώξει με κεφαλιά αλλά με αυτογκόλ έκανε το 3–1.
Στο 45+ ο Κουκούρας με ωραία ασίστ γεμίζει τον Μπερμπεράι που πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και γράφει το 4 – 1.
Στο 57΄ ο Νταλιάνης με απευθείας φάλουλ βρίσκει τα δίχτυα του Μαυρούτσικου και μειώνει σε 4 – 2.
Στο 59΄ ο Κουκούρας για μια φορά ακόμα με ψιλοκρεμαστό σουτ βρίσκει το κεφάλι του Μπερμπεράι που πετχυχάινει το 5 – 2 με προσωπικό χατ – τρικ.Να σημειώσουμε εδώ πως είναι το δεύτερο σερί χατ-τρικ του Μπερμπεράι.
Στο 70΄ ο Κουκούρας από κοντά, γράφει το 6 – 2
Στο 84΄ ο Κουκούρας γεμίζει τον Παπανδρέου που πετυχαίνει το 7 – 2.
Στο 86΄ Ο Χρήστος Μπαρμπούνης δίνει στον Θεοδώρου που μειώνει στο τελικό 7 – 3.

Ακαδημία Ιστιαίας (Γ. Βογιατζής)
Μαυρούστικος, Κρυσταλόγιαννης (71΄ Γιαντζής), Καλαμπόκας (57΄ Μπασδέκης), Παπανδρέου, Αρσενόπουλος, Αφένδρας, Κουκούρας,  Δαρζέντας Δ, Λεκοσιώτης, Δαρζέντας Α, Μπερμπεράι (60΄ Γαβριήλ)

ΑΟ Βουτάς (Κολονιώτης)
Ευαγγελόπουλος, Οικονόμου (54΄ Κατσάρης), Μπαρμπούνης Χ, Σίμος, Καπόλος, Κερασιώτης Δ (80΄ Γερογιώργης), Καπλανάι, Σταματονικολός (25΄ Μαχός), Θεοδώρου, Μπαλαμούτης, Νταλιάνης

Διατητής: Γκρινιάρης
Βοηθοί: Λιαγκάκης – Νικολάου

Μπεκιάρης Χρήστος

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στην μεγάλη φωτογραφία