Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη ο Αγ. Λουκάς

Με γειτονικό ντέρμπι ξεκίνησε ο Γ' όμιλος της Γ' κατηγορίας. Στο γήπεδο του Αγ. Ιωάννη ο Άρης υποδέχθηκε τον ΑΟ Αγίου Λουκά σε έναν αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Κυρίαρχος του αγώνα ο πολύ δυνατός άνεμος που δυσχέραινε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.
Ο Αρης Αγ. Ιωάννη αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και στο 3' σε μια απόκρουση από χέρι αμυνόμενου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Κοντός αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Η απάντηση του Αγ. Λουκά ήρθε 3 λεπτά αργότερα όταν ο Παναγιάρης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Ηλία.
Παρά τις δυνατές μονομαχίες στην συνέχεια δεν έγιναν άλλες φάσης και στις δυο εστίες παρά μόνο μία στο 43'από πλευράς Αρη όταν ο Κοντός δεν κατάφερε να πλασάρει τον Σπανό.
Στο δεύτερο μέρος ο Αγιος Λουκάς με σύμμαχο τον αέρα είχε ευκαιρίες στο 70' σε σουτ του Ζάνιου που έδιωξε σε κόρνερ ο Ηλίας
Στο 79' ο Γιανούλης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1.
Στο 90' ο Παναγιάρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όταν πλάσαρε από κοντά άουτ.
Και στο 92' νέο πλασέ του Παναγιάρη έδιωξε ο Ηλίας σε κόρνερ.
Μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο Β' μέρος μια επέλαση του Τζαβάλα που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε από πλάγια αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 62' αποβλήθηκαν με απ' ευθείας κόκκινη ο Τριτσώνης Ζαχ από τους γηπεδούχους και ο γκολκίπερ του Αγ. Λουκά Σπανός διότι συνεπλάκησαν.
Μετά την λήξη του αγώνα δέχθηκε κόκκινη κάρτα και ο Γιαννούλης του Αγ. Λουκά για εξύβριση του Βοηθού.

Αρης Αγ. Ιωάννη: Στ. Κατσούλης
Ηλίας, Τσεκούρας (78' Πολύχρονος), Τζαβάλας, Μπιμπίκας, Λούκας, Κρόκος ( 84' Σκούρας), Τριτσώνης Ζαχ, Τριτσώνης Χαρ, Κοντός, Ποδαράς, Στουραϊτης.

Αγ. Λουκας:  Γ Μπόκαρης.
Σπανός, Μέας, Αποστόλου (65' Τζανής), Γκαρούτσος, Κουκουβάος, Μεταξάς Γ, Μεταξάς Αν ( 6' Κατσαμάγκος, Αντωνίου ( 46' Ζάνιος), Γιαννούλης, Παναγιάρης, Μυτάφης.

Άριστη η διαιτησία του κ Παπακωνσταντίνου και των βοηθών του, Σαρμούτσου και Περούλια

>