Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έκανε τα εύκολα .... Δύσκολα. Λήλας-Αυλίδα 1-0

Ένας Ληλας πολύ καλός στο α΄ημιχρονο όπου και σκόραρε κάνοντας εύκολη υπόθεση το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Αυλίδα όμως μόνο για το πρώτο 45λεπτο , αφού στην επανάληψη η Αυλίδα ανέβηκε έκανε ευκαιρίες θα μπορούσε να ισοφαρίσει , δίκαιο; ίσως όχι αλλά η ολιγωρία καμιά φορά πληρώνεται!!

Ευτυχως για την  ομαδα του Βασιλικου η νικη ηλθε με γκολ του  Τρικκα στο 19΄με πλασε απο κοντα και αφου οι επιθετικοι των γηπεδουχων πιεζαν για το γκολ, εφαλτηριο το γκολ για τους γηπεδουχους με αλλη χαμενη ευκαιρια με το Τρικκα αφου κεφαλια περασε συριζα αουτ! 27΄πιεση στα καρε της Αυλιδας Χαλιωτης σημαδευει το δοκαρι του Γεραμανη 39΄ καλη ευκαιρια για τον Ληλα χανεται και το ημιχρονο κλεινη με τον Ληλαντα πρωταγωνιστη και την Αυλιδα θεατη.

β΄ημιχρονο  

Προφανως οι συστασεις του προπονητου της Αυλιδας αφυπνισαν τους παικτες τις και στο β΄μερος παρουσιαστηκαν πολλοι καλυτεροι πιεσαν τους γηπεδουχους που αφησαν στα αποδυτηρια το καλο τους προσωπο του α΄μερους και υποτονικα μπηκαν στο γηπεδο απλα να τελειωσουν το παιχνιδι , ευτυχως ομως γιαυτους στο 74΄ κεφαλια του Προβη εξ επαφης απο φαουλ του Σπυροπουλου απο μηχανης θεος ο Καρλατηρας διωχνει στην γραμμη, η φαση αυτη αφυπνισε θα ελεγα τους γηπεδουχους που απαντησαν με 4 διαδοχικα κορνερ χωρις ομως αποτελεσμα και με μια καλη φαση στο 74΄ με τον Τρικκα να χανεται!  Στο 86΄ σε μια φαση καλη για την Αυλιδα ξεφευγοντας ο Σπυροπουλος σπρωχνει κατα τον Κο Καμπαξη τον αντιπαλο και δεχεται διαμαρτυρομενος την κιτρινη καρτα καθως επισης και ο Προπονητης την αποβολη του απο το γηπεδο!
Το σφυριγμα της ληξης βρηκε νικητη δικαια τον γηπεδουχο με σκορ 1-0 που του δινει το δικαιωμα να ατενιζη με αιδιοδοξια το μελλον.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣ.  Μαντας Κικιδης Καρλατηρας Αλεξιου(68΄Κοντος) Καρατζας Γουναρης Κατσικαβαλης Μπραχο Τρικκας Χαλιωτης Μαραγκος(66΄Νανος).

ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ  Γεραμανης Σαλεμης(56΄Ματσουκας) Χιουσκα(66΄Βυσβινης) Κωνσταντοπουλος Προβης Κακκιος Καραλής Τζαφέρος Γυαλός(62΄Λεονταρης)Σπυροπουλος Τσομασκα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κος  Καμπαξης
ΒΟΗΘΟΙ  κκ Καμπούρης -Αντωνίου

>