Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Αυλωναρίου-ΑΟ Λουκισίων 1-1

 Αυλλωνάρι και Λουκίσια μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς σε ένα δυνατό παιχνίδι στο Δημ. γήπεδο ''Ν. Κούκης'' του Αυλωναρίου. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο,να βρίσκονται πίσω στο σκορ και να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν τον ΑΟ Λουκισίων στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Δυνατά ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο με κυρίαρχο στοιχείο τον δυνατό άνεμο και με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν τα καρέ του Ντελή στο 6' σε εκτέλεση φάουλ του Ηλία και την μπάλα να περνά ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 16' σε δυνατό σουτ του Φρούση που μπλόκαρε ο Χροναίος.
Στο 19' σε εκτέλεση κόρνερ οι αμυντικοί των Λουκισίων απομάκρυναν τον διαγραφόμενο κίνδυνο.
Στο 26' σε απ' ευθείας φάουλ του Φρυγανά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 40' ο Πόγκας βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή αλλά καθυστέρησε να πλασάρει κι' έδιωξαν οι αμυντικοί.
Το τέλος του ημιχρόνου έστειλε ισόπαλες τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι δυνατά με τα Λουκίσια να παίζουν έξυπνα με αντεπιθέσεις στην πίεση που άρχισε να ασκεί το Αυλωνάρι και σε μια απ' αυτές στο 59' άλλαξαν με πάσες την μπάλα η οποία κατέληξε στον Λουκατζίκο που με εξαιρετικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Οι γηπεδούχοι αύξησαν στην συνέχεια την πίεση στα καρά του Ντελή και στο 70' πλησίασαν την ισοφάριση όταν κεφαλιά από πολύ κοντά του Καραμπίνη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ηλία πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντελή.
Στο 73' και πάλι το Αυλωνάρι έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και πάλι όταν σε σουτ εξ επαφής του Μακρή έδιωξε εντυπωσιακά ο Ντελής.
Στο 85' εκτέλεση φάουλ από τον Ηλία έστειλε την μπάλα να ξύσει το οριζόντιο δοκάρι του Ντελή.
Στο 91' το Αυλωνάρι κατάφερε να αξιοποιήσει την πίεση που ασκούσε ισοφαρίζοντας με τον Κοτρόζο που βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή μετά από σύγχυση στα καρέ του Ντελή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Εξαιρετική η διαιτησία του κ Κασομούλη και των βοηθών του κας Τσιφλάκου και κου Αργύρη.

ΑΟ Αυλωναρίου: Βαγγ. Τόγιας.
Χροναίος, Μαρούλης (76' Σαμαράς), Μπρεγκανάκου,Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου ( 65' Δημάς), Φραγγής ( 70' Κοτρόζος), Μακρίδης,Βογιατζής, Ηλίας, Πόγκας.

ΑΟ Λουκισίων: Τασ. Ταυταρίδης.
Ντελής, Κόλλιας, Μπουλούκος, Μπαϊμπάκης, Ντοβίνος, Φρούσης, Καρβέλης ( 92' Τουλίτσης), Κουτσαυλής, Ελευθερίου, Λουκατζίκος ( 74' Αποστόλου), Σεϊνταράσι.


>