Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αήττητο σερί για τον ΑΟ Χαλκίς

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με χαρακτηριστικά ντέρμπι που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ιστιαίας, ο φιλοξενούμενος «ΑΟ Χαλκίς» κατάφερε για μια φορά ακόμα να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, παίζοντας απέναντι σε μια «ΑΕ Ιστιαίας» που σίγουρα άξιζε το κάτι παραπάνω.  Και αυτό δεν είναι δική μας διαπίστωση, μιας και απλά επαναλαμβάνουμε τη δήλωση του κ. Λάμπρου,  του προπονητή της ομάδας της Χαλκίδας, που μετά το παιχνίδι μίλησε με τον Γιώργο Νικολάου και το «Ράδιο 1».
Με τη νίκη αυτή ο «ΑΟ Χαλκίς» όχι μόνο παραμένει αήττητος αλλά και διατηρεί την άμυνά του αλώβητη σε πέντε σερί παιχνίδια και παραμένει και μόνος στην κορυφή της Α1 Κατηγορίας.
Το γκολ ήλθε νωρίς για τους φιλοξενούμενους, στο 12΄ λεπτό συγκεκριμένα , όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Βαγγέλη Ανέστη από πλάγια θέση, η μπάλα βρίσκει το κεφάλι του Βαλκάνου και καταλήγει στα δίχτυα του Μπιμπάι,  βάζοντας το γκολ που έκρινε και το σημερινό αποτέλεσμα.
Πιο πριν οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθήκαν για πέναλτι που δεν δώθηκε, μιας και η μπάλα φάνηκε να χτυπάει σε χέρι αμυνόμενου.

Θα λέγαμε πως αν και όλο το παιχνίδι ήταν δυνατό, με αμοιβαίες επιθέσεις, δεν είδαμε εκείνη τη φάση που θα την χαρακτηρίζαμε σαν κλασική. Στην μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν παιχνίδι  κέντρου και οι επιθέσεις που έφταναν προς τις περιοχές των αντιπάλων, ή αναχαιτίζονταν από την άμυνα ή κατέληγαν άουτ και μάλιστα τις περισσότερες φορές … «πολύ άουτ»!
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ιστιαίας έδειξε καλύτερο πρόσωπο, έχοντας περισσότερες επιθετικές προσπάθειες, χωρίς όμως να καταφέρει να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

ΑΕ Ιστιαίας (Λ. Σπίντζος)

Μπιμπάι, Περήφανος Ν, Περήφανος Γ, Αντωνίου (46΄ Βασιλείου), Τριανταφύλλου, Τόουρφρε, Γοργομάτης Ν, Στεργίου, Ανέστης Β, Ανέστης Χ, Γοργομάτης Ν

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου)
Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (88΄ Μαρίνος), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (80΄ Κωνσταντάγκας), Ντούμας (46΄ Σμυρναίος)

Διαιτητής: Σέγκος
Βοηθοί: Παντελάκης – Χατζηκαμαγιάννης

Χρήστος Μπεκιάρης


Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας ΚΛΙΚ στην μεγάλη φωτογραφία