Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόλλων Ερέτριας -ΑΟ Σκύρου 3-0

Την νίκη και τους τρεις βαθμούς πήρε ο Απόλλων Ερέτριας ο οποίος υποδέχθηκε τον ΑΟ Σκύρου. Καλύτερος στο πρώτο μέρος ο Απόλλων κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 ενώ στην επανάληψη κατάφερε να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.

Δυνατά μπήκε από τα πρώτα λεπτά ο Απόλλων Ερέτριας και άρχισε να πιέζει την ομάδα της Σκύρου η οποία έπαιζε με αμυντική τακτική και μέχρι το 18' κρατούσε το 0-0 χωρίς ιδιαίτερες φάσεις από τον Απόλλωνα. Η πίεση του Απόλλωνα έφερε καρπούς στο 19' όταν ο Μώρος δέχθηκε μπαλιά πάσα από τον Τόρα και μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον Γιαλό ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Για την συνέχεια η Σκύρος ισορρόπησε  προσπάθησε να απειλήσει και είχε μια καλή στιγμή στο 24' με τον Δαλακλίδη που το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Μητακίδης.
μοιρασμένος για την συνέχεια ο αγώνας αλλά στο 40' ο Τόρα διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα όταν μπήκε στην περιοχή απέφυγε δυο αντιπάλους κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-0.
Η Σκύρος απάντησε με μια ευκαιρία στο 42' όταν ο Μητακίδης έδιωξε σε κόρνερ φάουλ που εκτέλεσε ο Στεφάνου, ενώ με την εκτέλεση οι αμυντικοί έσωσαν την εστία σε κεφαλιά που επιχειρήθηκε.
Το ημίχρονο τέλειωσε με μια ευκαιρία για τον Απόλλωνα σε διπλό σουτ του Τόρα και σκορ 2-0 υπέρ του Απόλλων Ερέτριας.

Στην Επανάληψη και πάλι ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά από την Σκύρο και άρχιζε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.
Στο 73' ο Απόλλων βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν ο Παριανός με σουτ ανάγκασε τον Γιαλό να διώξει σε κόρνερ.
Στο 83' οι γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματα τους με ωραίο πλασέ του Σταματάκου 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.